user Maria fe cosa pero guanya | Hace más de 5 años

Esque és molt xistos. Hi ha gent que diu que gent com n' Eulalia Torra futura regidora a l'equip de govern. jajaj. Bé com deia es diuen que és independentista i que aixo no es bo per Lo. Avam que us pensau que demenaran s' independencia de Lo? Esque avam a Lo els del PP heu fet molt de mal. Sort i ventura Maria Tolo Anselm Lluis! Guanyarem!

user claredad | Hace más de 5 años

SOU PERSONES INTELECTUALMENT SUPER BONES. CRAK LLUIS I TOTS. ANIMS I A GUANYAR. OJALA.

user Anna | Hace más de 5 años

Força Junts! Teniu tot es meu suport. Som moltes persones que confiam amb es vostre projecte per Lô. Esteis més que preparats per governar. No fagueu cas a missatges negatius de quatre o cinc persones anònimes del PP, sense respecte i capaces de fer qualsevol cosa per guanyar! Voltros sou persones feineres, compromeses, que només voleu lo millor pes nostre poble i per tots i cada un des veïns. Açò sa gent ho sabrà valorar. Es canvi és urgent per fer créixer Lô, per fer-lo més viu i més unit! Gràcies per tot, Junts.

user Feinada | Hace más de 5 años

M'agradaria saber què passaria si es consulta sa IP de tots es comentaris que diuen el mateix i que van contra Junts. Crec que molts comentaris vindrien des mateix ordinador o despatxos propers. M'espanta veure s'agressivitat del PP d'Alaior en es comentaris. Estan nerviosos perquè sa diferència de llistes, a favor de Junts, és bestial. I per molt que treguin bilis amb es comentaris, qualsevol amb dos dits de seny ho veu. Mentre uns demostren agressivitat i insult, els altres seny i ganes de fer feina.

user Pere | Hace más de 5 años

Jo ho trop que hi ha nirvis entre els peperos. En Tobal, en Rafel, en Cardona, na Xakira. Cap d'ells té feina, i els dos primers no han fet cap més feina que viure del poble. Clar que han d'estar nirviosos, els hi va el seu futur econòmic

user Ordri | Hace más de 5 años

lo pitjor per Alaior, na Maria de betlessa i Ordri de Batle en la sombra, perfavor poble d’Alaior no la voteu!!!

user Joan | Hace más de 5 años

Como me divierto viendo los comentarios de la banda organizada y sus secuaces soltando bilis, estan algo asustados por que ven una debacle muy seria del partido mas corrupto de europa, van cuesta abajo y sin frenos, la castaña será tal que seguro les dan la primera posición en el libro Guiness de los records... el daño que han llegado a crear a los ciudadanos tiene premio y ellos tienen todos los numeros... a reir y partirnos la caja toca !

user David | Hace más de 5 años

Incomprensiblemente han presentado a una persona que no es el reflejo de la izquierda en Alaior, tirando aires de superior que no juegan a su favor y el equipo son sus fieles. Un desastre par el PSOE de Alaior.

user jaja | Hace más de 5 años

Ningun joven en posiciones de salida, tampoco nadie en cala en porter entre los 7 primeros, y estos quieren ganar? jajaj

user cala en porter | Hace más de 5 años

Poques dones, molts de radicals catalanistes i poques ganes d'arribar a consensos. I sobre Cala en Porter o altres urbanitzacions, ningu visible. Crec que sa gent de Cala en Porter votaran en massa per sa moderacio den JL Benejam - que te dues persones des poble que representaran els interesos de tots els calanporterencs. Endavant PP!