user Joan | Hace más de 5 años

Menorkinus pot ser vols de batle en Juaneda.? Personatge que ha viscut tota sa vida de la farandula i colocat, ja en direu quina experiencia te.? Pot ser de cambrér per alló de la gastronomia, però de politic.? A mes representa a un partit condenat per corrupció, no recordeu que varen despedir al concu Rajoy... Ciutadella es mereix un govern que no hagi robat, ni estafat, ni hagin cobrat sobres en B o les reformes de seus en negre, targetes black, destrucció de proves i discos durs... tornarem a caure amb sa mateixa pedra.? Fins i tot en Toni Camps que no ha fotut res per ciutadella amb 20 anys que dur a sa politica a fotut el camp...

user Menorkinus | Hace más de 5 años

En serio que aquests fiets sense experiencia de cap tipus volen gestionar un ajuntament com Ciutadella? sincerament crec ens hem tornat locos... lo que han de fer es agafar experiencia i d'aqui 20-30 anys en podem tornar a xerrar.

user Paperot | Hace más de 5 años

Jo flip amb sa gent... una llista amb gent d’un currículum de 10 i se la carreguen...què voleu? gent amb moltes empreses i que mus tornin a deixar endeutats? Com el PP? Ara...después ells no són...nooo! Avam si obrim ets ulls d’una vegada!

user De ciuta 2 | Hace más de 5 años

I ses veas tampoc

user De ciuta | Hace más de 5 años

Ses cares noves que veig no inspiren gaire confiança... que mos agafin confessats "señores"...

user Un ciutadellenc | Hace más de 5 años

Avam si aquesta gent fan alguna cosa per ATURAR ES TARDEO AQUET QUE FA DESASTRES PER CIUTADELLA AMB SA GENT INCIVICA I ES FIETS I FIETES PODEN SORTIR TRANQUILS A FER SA VOLTA ELS DISSABTES CAPVESPRES , QUE ES PLE DE GENT BORRATXA I CONSUMIGUET ALCOL A SA VIA PUBLICA ,COSA QUE ESTÁ PROHIBIT I NINGU FA RES PER EVITARO.......

user Marta | Hace más de 5 años

Esmigol¡¡ no ho pots haver encertat més!!és un autèntic trasto què en fan d'ella a ca sa milionària el què volen per posar un exemple concret:li fan beure oli a poalades!!!més encensada no ho pot ser!

user PERE | Hace más de 5 años

Hem de ser realistes. Son bones persones, segurament ben preparades, (com el 90% de les persones d'avui en dia). Però quina capacitat de gestió (en una petita, mitjana o gran empresa) han tingut alguna d'aquestes persones? Es una llista que inspira poca confiança per la poca experiència de gestió que tenen. Me falta un/a lider fort/a en el PSOE de Ciutadella.

user vaya por dios | Hace más de 5 años

Esto más que una lista parece una secta

user Esmigol | Hace más de 5 años

Capacidad de gestión de Gràcia Mercadal??? Por dioooossss!!!