user kuanko kinielas | Hace más de 5 años

vamooooos que estamos a miercoles!! faltan dos dias!! avam si aquest diumenge no m'he de fer es berenar!!! m'estalviaré 5 euros.

user Pablito | Hace más de 5 años

Yo me lo pase muy bien el sabado de tardeo,Hahah Reir con los amigos siempre va bien

user Ni es nom es salva de la cutrada | Hace más de 5 años

QUÈ CUTRE ÉS ES TARDEO I LA GENT QUÈ HI ÉS!!!!HEREU DES BOTELLÓ,VAJA NIVELLÀAASSS

user Alberto | Hace más de 5 años

Veíns jo crec que hauries de fer una tila els capvespres o t'agafarà cosa... i es increible que els dels bars siguin els culpables dels pitos, megàfons i despuedides de fadrina i fadrí. probablement no tens ni dona o homo ni amics amb lo amargadet que estàs, a lo millor anéssis al tardeo tú i tot et divertiries!

user Olivia | Hace más de 5 años

és molt preocupant la permisividat que mostram devant l'abús de l'alcohol i drogues. Quin és el missatge que transmetem als nostres fills?? a on són els dissabtes les lleis i les autoritats responsables de fer.les complir?

user Veíns | Hace más de 5 años

Per si no demostren prou incivisme amb tot el ja comentat ampliament,aquest dissabte a les sis devant Can Saura ses despedides de fadrin@s què eren de dues en dues anaven amb pitos uns i altres amb megàfon!!!!!!on és sa policia???aquí no se hi pot viure!!!!!!!ÉS UN DESASTRE TOT.VERGONYA DELS DUENYOS DELS BARS SOBRETOT,HIPÓCRITES.

user Tardeo vs Tinder | Hace más de 5 años

Es tardeo és millor que es Tinder! Trob bé que hi hagi un poc de salsa a Ciutadella de tant en tant i que vagi gros!

user Trsto | Hace más de 5 años

Yo lo llamaria "RETARDEO". Lo digo por el comportamiento que se veo en este tipo de eventos, se comportan como retrasados.

user Maripuri | Hace más de 5 años

Si donar vida a Ciutadella consisteix en omplir el centre del poble de gent passada de voltes,en beure i drogar.se des de migdia.....preferesc veure una Ciutadella sense vida.Vaja exemple que donam als fillets i filletes que surten a fer la volteta del dissabte.És una vergonya!! Per mantenir els negocis,no tot s'hi val!!

user pinxa | Hace más de 5 años

Precisament el Tardeo així com música en viu i poder gaudir d'unes jornades que sembla estar mes de moda als que som cuerenton @ si Cincuento els i ens va molt bé, poder conèixer gent de la nostra edat i si perquè no realitzar-se com Milf no aquesta gens malament. Mai havia lligat tant com en els tardeos. per no dir els intercanvis de claus ... mmmm m'encanta el Tardeo i que se segueixi desmadrando mes si us plau .. amb respecte sempre a tots. que ens quedaria? anar al port amb els molt jovenets? quedar-se a casa? noooo cal anar al Tardeo i que arribi aviat el dissabte .... Qui s'apunta a la propera?