user almogavar | Hace más de 5 años

Se puede seriamente decir que “vence la republica” con tan ridículos resultados? El censo no cuenta?

user Pere | Hace más de 5 años

Per quan un referendum tambe a Menorca? Segur que tambe guanya la Republica. Aqui la Republica va aguantar fins al final de la guerra civil. Mai s'ha fet un referendum oficial perque saben segur que aquesta monarquia franquista el perdria. Ja ho va dir Suarez. Nomes s'aguanten amb les clavegueres i control de premsa

user xumeu | Hace más de 5 años

am lo que hiar per CHARMAR

user josep | Hace más de 5 años

la monarquia ja no es tindria que haber aceptada, en el seu temps, es un forat sens fondo por a von s´han van molts de diners, i corruptelas.

user Ullastre | Hace más de 5 años

El total de votantes entre todas las poblaciones es de 907 personas. Y todos con resultados a la búlgara ¿De verdad es este despropósito noticia?

user Trsto | Hace más de 5 años

Por aquí veo mucho comentario de gente que sus padres son hermanos.

user El censo | Hace más de 5 años

Podríamos extrapolar éste referéndum al día 28 de abril, que la gente marque la casilla de República o Monarquía, en todas las papeletas de todos los partidos políticos. Seguro que la República ganaría por goleada. Nadie en su sano juicio le quiere dar parte de su sueldo o de los presupuestos generales a los monárquicos. Prefieren invertirlos en otras cosas más importantes como Sanidad, Educación, Vivienda, etc. Ahora qué pasará ¿Aplicarán el 155 en toda Mallorca? Aplicadme a mí 155 negativos, m'es ben igual. Es lo que piensa realmente la mayoría y ante eso, no hay nada que hacer. No hay webs para hacer la consulta a nivel nacional.

user cromapons | Hace más de 5 años

Finalment quan veig que hi ha mitjans de comunicació que elevan aquests arguments a titular a cinc columnes, trob que ells tampoc es mereixen el qualificatiu de mitjans de comunicació, si no d'adoctrinament.

user cromapons | Hace más de 5 años

Per exemple, quant llegeix en el judici els intents de policies o GC de justificar la salvatge agressió a pacifics ciutadans que solament volien votar, amb l'argument de "les mirades d'odi" en que eren atacats o a un Mosso d'Esquadra dir " que eran tamnbe atacats amb insults i patades des de terra" pels colpejats ciutadans, crec sincerament que ells no es mereixen aquest honor.

user cromapons | Hace más de 5 años

Sobre els drets com a ciutadá:Si jo dic que la policia o la Guardia Civil espanyols fabrican probes falses contra els adversaris politics del PP, estaria dient una veritat o una mentira?Si jo fos un exaltat habitual dels que cada dia llegeix aqui, diria sense cap dubta que si, pero em tinc per algo millor i crec que com en tots els llocs n'hi ha que mereixen l'honor de pertanyer a aquest cos i n'hia que no.