user Sole | Hace más de 5 años

Vox dice lo que la gente piensa, pero no puede expresar, gracias a los "medios de manipulación" y a la inquisición de lo "políticamente correcto" Votaré Vox.

user Adrià | Hace más de 5 años

Jo me deman si es que diuen que votaran a VOX han llegit es seu programa electoral...

user Cuantos más sueldos mejor | Hace más de 5 años

Y la alcaldesa de Alayor que no ha hecho nada en tantos años , quiere cuantos más sueldos mejor.

user Deplorable siempre los mismos | Hace más de 5 años

La verdad es que solo hay que ver como tenemos la isla. Deplorable en muchos aspectos. Yo recomendaria no votar a partidps que durante tantos años no han arreglado nada. Hay que provar cosas nuevas , a ver si mejoramos.

user Deplorable siempre los mismos | Hace más de 5 años

La verdad es que solo hay que ver como tenemos la isla. Deplorable en muchos aspectos. Yo recomendaria no votar a partidps que durante tantos años no han arreglado nada. Hay que provar cosas nuevas , a ver si mejoramos.

user Lorenzo Triay | Hace más de 5 años

El resultado de VOX va a sorprender. Yo votaré a VOX, los únicos capaces de frenar el avance independentista y de poner orden de una vez en este caos político que tenemos. Sentido común y decisión.

user Observació | Hace más de 5 años

Pels que veuen renovació amb Vox, només dir-los que es seu candidat a Menorca és 100% PP des de fa mil anys. No arrepleguen res que no sigui caspa pepera en un % considerable. I no és tant per poder ser més radicals (aquesta radicalitat l'amagava precisament el PP perquè sabien que era millor enganar per obrir ventall i poder fer majories), sinó perquè el PP és una marca cremada. Es mateixos que han dirigit el PP (FAES i IBEX35) són qui dirigeixen es canvi de marca a Ciudadanos i Vox.Però tanmateix no crec que aspirin a tenir vots de ningú que pensi en aquestes subtileses. He sentit que diuen que es meu idioma no és es mateic des gironons, així que no ve d'aquí....

user Ffff | Hace más de 5 años

Jo votarè Vox

user Joan Miró Font | Hace más de 5 años

No és cap bona notícia que Vox puga ser es recanvi del PP, de Guatemala a Guatepitjor

user Xec | Hace más de 5 años

Alerta que es trifachito no tregui 15 des 8 diputats que en surten a Balears!Fora bromes, aquests estudis proven de fer una previsió o evolució electoral en relació a s'Estat. En conjunt, els surt un error estadístic de ±0,79%. Però no es fan per fer previsions de què sortirà concretament a cada província. A Balears, concretament, s'error estadístic és de ±5,2%Què vol dir açò? Més enllà de s'encert metodològic, de si sa cuina va bé, de si s'han triat bé els enquestats, de si diuen sa veritat, de si sa mostra està ben agafada... vol dir que, en base a aquest error, una opció X tant podria treure 0 vots com passar des 10%. Flipant, a que sí?Tothom és lliure de treure'n conclusions sobre uns possibles resultats a Balears perquè tothom és lliure de fer qualsevol cosa. Si, en aquest estudi, a un partit li surt un 8% i a un altre li surt un 12%, llavors vol dir que es segon traurà més vots? justament s'error del 5,2% vol dir exactament que aquest estudi No dóna aquesta informació.