user Jabato | Hace más de 4 años

"No oblidis fill meu,que això es un país de cobards". Josep Pla

user Sa clau | Hace más de 4 años

Sa pregunta clau és: què feien uns vehicles de sa guardia civil sense custòdia?

user Llorenç | Hace más de 4 años

D'aquest personatje no em crec res..............

user Toni | Hace más de 4 años

Increible, deixau de mirar tanta A3 i tanta 13TV i informar-vos de veritat. Les uniques cadens que mostren el que va passar son TV3 i Euskal Telebista. Totes les altres amaguen i manipulen tot lo que poden. Es una vergonya. Per sort hi ha imatges i videos de sobra per demostrar la veritable violencia policial. Per moltes mentires i fake news dels patriotes no aconseguiran tapar la realitat

user A cromapons | Hace más de 4 años

Algú ha vist el llistat de ferits del 1 de octubre?Si tanta gente hi havía ferida on es la llista?tv3 fake news

user A cromapons | Hace más de 4 años

La policía cumplía un mandat judicial,i tota la gent que abarrotava els col.legis electorals no eren allá per votar el primer sino per impedir la feina de la policía. Com es que a aquestes eleccions de día 28 ,no hi havia ningú tant de mati?Mes clar aigua.En quan als ferits ,al día següent nomes hi havia un ingressat..Un ferit a l'ull per dispar de bala de goma ,al que es veu llançant tanques de ferro contra la policia un poc abans.

user Ciutadà exemplar | Hace más de 4 años

@cromapons, jajsjajaj, si sa dona major amb ketchup a sa cara, sa de "man tocat las tetas i trencat els dits", ses imatges de ferits per cargues des mossos al 2011....sa de pares independentistes posan els seus fills menors com escut davant la policia i la guardia civil.......ale venga catalanet que es rius desde Catalucia.

user Juana | Hace más de 4 años

quina decepció aquet personatge!!!!!

user josep | Hace más de 4 años

veien els comentaris, seguim amb la mateixa linea propia de tans analfabestias en cuestio del art i en conjunt de la cultura, una verdadera llastima.

user cromapons | Hace más de 4 años

A Romualdo, jo vaig ser a l`'1-O, no era indepe, pero el que vaig veure em va fer canviar d'opinió. Lamentablement la uinica emisora de tv que ha passat las increibles imatges, amb tota la seva cruesa ha estat TV3, que per aixo mateix la volen tancar. Tot el contrari, els mitjans de comunicació, en general, han oblidat aquests fets i solament tenim la versió dels guardias civils, que justifiquen lo injustificable dient que els miraven amb cara d'odi. N'hi ha per riure, que valents que son aquests agents, capaços de pegar i pegar a gent gran com voste o jo, mai ho oblidaré. Un altre cosa es que molts no volen saber la veritat, tenen el cor ple dódi i es conformen amb les version dels agresors, pero de vertiat solament hi ha una.