user armandorampes | Hace más de 5 años

Ho dubto... només coneixen i apliquen la castellana.

user Xec | Hace más de 5 años

Són uns cínics aquests peperos. No estaran contents fins que no tenguin es català (menorquí inclòs, evidentment) dins una vitrina, as museu de llengües erradicades en nom de la igualdad y la buena educasión. Són un perill!

user Tomás | Hace más de 5 años

La izquierda sectaria, anticuada, y dictadora, se pone como una moto cuando le recuerdan que el Defensor del Pueblo le dice bien claro que imponen unas normas que vulneran derechos y va en contra de la libertad individual. Gracias Agueda por defender los derechos de todos!!!

user Joana | Hace más de 5 años

Atl·lots tenim que anar a votar tots altre vegada el proper 26 com hem fet a les generals i posar de “patitas en la calle” aquestos que encara segueixen apoyant la banda organitzada, condenada per corrupció i es nutrien d’una Caja B la qual está acreditada... a mes de les lleis contra les persones i degradació de la reforma laboral... si apoyan a un partit corrupte es per que es deuen sentir complices..? PER FAVOR a votar tots i els que no hi vareu anar també, Gràcies Atl·lots !!

user Ni d'enfora | Hace más de 5 años

N'Agueda hauria de reconèixer que na Conxa li dóna mil voltes hora de gestionar. Ells, per no enfrontar els problemes els amagaven, com van fer durant anys amb els avisos d'aigua de Sanitat que advertien d'un excés de nitrats. Na Conxa ja ha conseguit adjudicar una desnitrificadora pagada amb l'ecotaxa. Als ciutadans mos importen poc els vestidets i els pentinats. A l'Ajuntament necessitam gent que solucioni problemes.

user ala pues | Hace más de 5 años

Agueda Rey meins. i prou , ala a casa. y basta a casa.

user Joan | Hace más de 5 años

Jo crec que li posa estar a la oposició... crec que ho te asumit i que estarà 4 anys mes a la oposició, li posa li agrada, ufff 4 anys mes de resentiments, cadascu disfruta a la seva manera no ? Una pregunta Sra. Reynes, com es pot apoyar un partit que esta condenat per corrupció i amb caixa B acreditada..? Com es pot apoyar un partit que ha robat i estafat als ciutadans i no han tornat un duro.? No en serveixen les disculpes, els ciutadans volem fets !! Tornanaran els doblers.? Demanará disculpes.? Per cert el vostre company Francisco Camps ha sigut processat, aquest senyor que anava de victima per uns trajes... tururú, segueixi apoyant a la seva banda en messos no quedará ni en pablo ni el seu master ni molts de vosaltres, seguiràs apoyant el partit.? crec que haureu de tancar.

user Menorki | Hace más de 5 años

Deixau es temes sensacionalistes i centrau-vos amb ses propostes municipals, haurieu d'aprendre de lo que li ha passat a nes Pablo FraCasado per només xerrar de Catalunya. Per cert, na Noval sap ni escriure en menorquí?

user Menorquina | Hace más de 5 años

Sra Reynes, per favor, continui amb el seu puesto de feina, i deixi als mahonesos tranquils que ja en van tení prou, amb voste i companyia(Botella, etc) no volem ni PP ni Águeda Reynes. Es que no ho por asumir? Es aigua pasada!!!!

user L'amo en Xec | Hace más de 5 años

Robar i sobres s'escriu igual amb ses dues llengües.