user menork | Hace más de 5 años

Segueix sense respondre... sa comparació es un extrem i l'altre... n'Aznar com a representant del 155 i la Pilar Rahola com a representant indepe... cap comparació mes (llevi Aznar i posi n'Arrimadas... es igual). Que li semblaria? I si TV3 cada dia esta amb el "procès" i sempre amb postura molt clara pro indepe. A n'aquest mateix programa he sentit jo un economista dient que no passaria res si es produïa la DUI i ningu ho va rebatre... quan clarament era i es una mentida. En canvi les mentides o mitges veritats de l'altra part si s'encarrega la "moderadora" de puntualitzar. De veritat s'ho miri amb objectivitat.

user ,,,,,,,,, | Hace más de 5 años

I jo li pregunto:Quins colaboradors te TVE? Si veu FAQS sabrà que en el programa si parla de diferents temes i periodistes opinadors de diferents idees.Clar que surt el "procés" el "judici" mentre això sigui un teme actual. és lògic.Comparar Aznar-Rahola crec que es molt desencertat.Vaja jo tinc menjat el coco.És allò que diuen" si has de sortir enmascarat és d´una paella".

user Menork | Hace más de 5 años

Repetire la pregunta per vostè que tan insisteix. S'imagina un programa a tve amb n'Aznar de colaborador permanent? Doncs FAQS te a la Sra. Pilar Raola, el que per alguns que ens ho podem mirar neutralment, es una clara demostració d'intencions. I si, clar que he vist FAQS i em permeto opinar i a n'aquest programa, en una televisió pública, hi ha mono tema i parcialitat, amb convidats tendencialment pro indepes (no sempre clar, si no cantaria molt), colaboradora pro indepe i prrsentadora idem. Pero clar, un com vostè que li tenen menjat es coco, no ho podrà veure mai.

user ,,,,,,,,, | Hace más de 5 años

menork:Convidats pro indepes? vostè ha vist mai FAQS?o el TOT ES MOU? no linxen a ningú en tot cas com és de llògica es protesta quan es menteix sobre algun fet prou conegut.

user menork | Hace más de 5 años

Pilar Rahola (independentista radical) es colaboradora habitual de FAQ... faltaria que a una televisió publica no hi cabessin tots, ara, un programa, entre altres, com FAQ es propaganda independentista amb convidats pro indepes i si no ho son els llinxen. I per veure-ho, nomes fa falta ser una mica objetiu.

user ,,,,,,,,, | Hace más de 5 años

Menork: TV3 per ser de pensament únic hi ha colaboradors de tot pensament,cosa que no passa en cap altre TV sigui estatal,autonòmica o privada.Si us plau em pot dir qui és la Sra. Pilar Raomo?

user Menork | Hace más de 5 años

Suprecisme, t'imagines un programa a tve amb n'Aznar de colaborador permanent? Doncs FAQ te a la Sra. Pilar Raomo, declarada independentista. Aço no es tenir un pensament únic que es el que es avui per avui tv3. Te convendria seguir per twitter a n'es molt honorable president actual per saber realment el que es un supremacista. Pregunto... resposta... si vols xerram d'açò pero es meu comentari anava cap a un fet molt clar i es que un programa electoral no pot estar per damunt sa llei... per sort.

user Supremacisme | Hace más de 5 años

@menork si tu vas al metge te recetara mirar un poc menys 13Tv. Aquest es el problema, que teniu la veritat absoluta i els que pensen diferent estan malalts. En definitiva sou un supremacistes

user pregunto | Hace más de 5 años

menork: El govern espanyol es salta un munt de lleis i articles de la Constitució a on és la justicia per a ells?

user Biel | Hace más de 5 años

Si fuese una persona honesta se presentaría en el Juzgado y se defendería ante los tribunales. Una persona que siendo autoridad decide hacer lo contrario de lo que le dicen los tribunales, que sus ideas son saltarse la Ley y no cambiarla conforme a la propia Ley, que hace que las empresas se marchen de Cataluña, no tiene ninguna credibilidad. Ahora se presenta y sabe que no podrá recoger el acta, es un irresponsable absoluto.