user Ivan Novgorod | Hace más de 5 años

Señores del PI. bajar del pino y pensar en realidades para los ciudadanos . Tener un poco de vergüenza, y pegar los carteles de vuestros candidatos en las zonas dedicadas a propaganda electoral. Qué mal ejemplo estáis dando. ¿Vosotros queréis gobernar CIUTADELLA?

user Iluminados | Hace más de 5 años

PI = Partido de Ilusos

user Ponts | Hace más de 5 años

I no sería millor fer un telefèric? Per idees foradades que no quedi...

user fernando | Hace más de 5 años

Idea mas peregrina las de estos. Destrozarian todo el encanto del Born

user Xuno | Hace más de 5 años

Eso es para hacerlo mirar, señores y vosotros pretendeis gobernarnos, qué dios nos pillé confesados, seria hora que los partidos politicos os planteaseis vivir en la tierra y no en matrix.

user Paco | Hace más de 5 años

Uau!!! Sort que un d'ells es dedica a sa nautica... I agafam els velers o es catamaran gegant que hi ha al port i els canviem el màstil perque el puguin baixar per no ferir es pont... Un pont que comença al Born que pertany a Ciutadella, amb uns pilars a Baixamar que pertany a Ports, dues administracions que mai es posarien d'acord... Però sobretot s'alçada que hauria de tenir damunt es nivell de la mar per salvar sa murada i els màstils... On no n'hi ha que no en cerquin

user David | Hace más de 5 años

Menys gastar amb tonteries, i més amb millorar sa imatge d’urbanitzacions i poble, i mantenir amb bon estat lo que ja tenim... Algú esta pensant amb es pont de Cala Galdana? A Ciutadella falta MOLTA inversió, alguns empresaris turistics s’haurien de plantar i deixar de pagar imposts, avam que passa...

user Cabrisas | Hace más de 5 años

Hablando de puentes .... Otra "ideíta" que regalo para el partido político valiente que la quiera recoger: un puente desde Ciutadella a Alcudia. Seguro que con eso ganais las elecciones. Al fin y al cabo, las promesas electorales no se cumplen nunca ¿no? Pues hala! A contar mentiras y prometer bobadas, que en eso no hay quien os pueda superar a todos los politicastros.

user Toni | Hace más de 5 años

Potser algú pensi que el PI té idees foradades, però li he sentit dues propostes que eren conegudes a principis del segle passat: es pont des Born i es tren Maó Ciutadella (llegiu el llibre Viatjar en tren per Menorca) . El promotor fou l'industrial ciutadellenc Vila Juaneda.

user Aigua fresca | Hace más de 5 años

Una molt bona iniciativa. Connectar un barri allunyat del centre i peatonizar és Born a través d'un pont és millor solució que el disbarat de l'ascensor. Sempre hi haurà detractors al nostre poble, per això hem perdut tants oportunitats (aeroport, hospital, universitat, Consell, ....) .. sou un equip de gent d'aqui, ple de il·lusió i bons projectes i que no necessiteu la política per viure .... anem, Endavant ja per tot!