user biberon | Hace más de 4 años

La izquierda no sabe perder. No lo digo yo. Es un hecho. La única defensa es el insulto rápido y defensivo ante una frustración. Dicho esto, y es mi opinión, a Pilar no la conocen y de momento no la van a conocer. Su estilo sería de sumisión al principio, hasta que hubiera adquirido los conocimientos suficientes. Después no hubiera tolerado que nadie le hubiera hecho sombra. lo que necsita el pueblo es una persona integra, y dispuesta a trabajar por las necesidades del pueblo, sin estar a las órdenes de PMI ni de MAD. Espero que Antonia Camps lo lleve a término. Salud

user Bertin | Hace más de 4 años

Haurien d'anar alerta es d'es grup de whats app de "Migjorn progressista", que per tot es poble rulen es pantallazos de ses seves conversacions.

user Migjorner | Hace más de 4 años

Lola, els insults son per els que ja no tenen arguments (com voltros) Referent a nen/na 'NOU' siguis de esquerres o de dretes supos que no vols que ens tornin a governar les persones que ens van deixar tirats a nes Migjorners i a nen Pere 'TITO'!! Aixi que es que han de fer net es plats bruts son els socialistes i disculparse per tots els munts de merda que han anat deixant a nes nostre poble!! A Migjorn no es tracte de dretes i esquerres com diu voste... Es tracte de MIGJORN!! Bon Dia

user AixíNo | Hace más de 4 años

Sa joveneta que va fer es comentari, molt desafortunat. Mala educació i prepotencia. Lola, respecte cap as poble i sa decissió d'es poble. De moment, tamare sí que sabem com ha deixat s'Ajuntament així que menys xerrar i més humiltat.

user lola | Hace más de 4 años

NOU . No crec que insulta es Migjorn i es Migjornes amb una paraula que esta penada sigui perdonable encara que estigui escrit per joves .Mes cuant hi ha gent que lucha es dia a dia perque sa vida is integracio sigui lo mes normal posible. Algu auria de dimiti ja....

user NOU | Hace más de 4 años

ATURAU TOTS JA!!!! podeu dir-me TOTS que feis? Veig escrits insultants tant dels de dretes com dels d'esquerres...TOTS ho feis ARA malament, TOTS. Jo, soc d'esquerres i així seguiré tota sa meva vida i MAI me giraré sa camia, però, és igual qui ho hagi fet i qui sigui de dretes o d'esquerres, TOTS HEM DE TENIR CLAR, QUE SOM PER DAMUNT DE TOT, MIGJORNERS I MIGJORNERES!!!! Ja veig que serà difícil poder fer ses coses bé i que els polítics puguin dialogar bé si tenen un poble amb aquesta crispació. Podeu deixar el passat ja? Hi ha escrits que fan molt de mal i AÇÒ NO AJUDA GENS. Ah, i no faceu tant de cas del que posin els joves...ells són ara TOT sentiment i actuen sense pensar, són impulsius,... estan calents.... (Qui sigui pare o mare ho entendrà) Per acabar vull dir que en aquest mandat, MIGJORN que no surti tant per el diari i que renti els plats bruts a casa. Ja hem donat prou que rallar. VISCA MIGJORN I VISCA NA PILAR!!!! (a sa pròxima segur que sortiràs, si encara vols clar)

user Kika | Hace más de 4 años

La democracia ha hablado.

user Lurdes | Hace más de 4 años

A migjorner : "dejando al pueblo sin gobierno"...ara si q reconeixeu q aço a caminat tot sol ? Menos mal ! Donde dije digo.... Anims a tots i totrs, concejals i concejales, vesins i vesines, perque aço serà llarg. Molts ànims a ses alotetes num 2 i 3 del PP, q siguin consients q seran ses titeres, ja sabem que qui borinara es fils seran es 4 i 5. N'hi ha q ja van estufats...més encara ! Migjorn tornarà a veure pes poble cares desaparegudes durant 4 anys. Es joves es pensaran q són turistes per que no els hauran vist mai, però no no...d'aquí són (jajaja) quina pena !

user Migjorner | Hace más de 4 años

Però de que van aquests socialistes??? Insultant al poble i a la gent del poble!?!?!? Pues aquest any els hi havia donat un vot de confiança, ja dic ara que perdran el meu i els de molt més d’aqui a 4 anys! Començau bé a l’oposició..

user Colau Serra | Hace más de 4 años

Bon dia senyor/senyora “Enveja”. Primer de tot m’agradaria dir que em sorprèn que aquest “diari” encara permeti a sa gent comentar ses notícies baix un pseudònim, i més quan aquestes persones es refereixen a altres pel seu nom o llinatge. Dit açò, convit al senyor/senyora enveja a utilitzar correctors abans d’escriure comentaris perquè es nombre de faltes és notablement elevat. Referent a Instagram: si has vist o t’han mostrat allò que he posat t’hauria de costar poc contestar-me per privat. Et convit a fer-ho. Una altra cosa: diria que al MEU compte d’Instagram puc posar el que JO vulgui. Diria. I em sembla curiós i bastant covard fer-ho per aquí. És xistós, però, sembla “forocoches” açò jajajaj. Per acabar, no entenc molt bé es comentari que fas referent als “catalanets”. Què hi tenen a veure aquí ells/elles?