user Xec | Hace más de 4 años

A tots es vius que diuen que van ser "catalans" (supòs que pensen en barcelonins) empadronats a Menorca es que van votar Ara Repúbliques i Junts, els hauríem de demanar si no són tot mesetaris es qui van votar partits madrilenys com PP, PSOE, UP o Ciudadanos. Mesetaris que fan feina perquè es menorquins siguem una colònia de Castella, amb imposició de sa llengua, costums i lleis castellanes, i amb recaptació i repartiment dels imposts a sa capital del Reino (que ja sabem com mos deixen sempre en falderet).

user Un altra menorqui | Hace más de 4 años

També som menorquí i he votat a Puigdemont davant totes les injusticies i disbarats d'aquest estat. Aquesta manipulació tan descarada de la justícia, amb la cooperació de premsa afin Avui mateix es demostra amb el comunicat de la ONU demanant l'alliberament inmediat de Junqueres i els Jordis. Cosa que molts estem dient des del principi. Es nota l'historial que tenim de dictadures i cops d'estat. Ens falta molt per arribar a ser una democracia plena

user Explicacions? | Hace más de 4 años

Sembla que hem de donar explicacions de perquè hem votat a nes partits catalans. Ara i sempre: LLIBERTAT PRESOS POLITICS!!!!

user Menor-ki | Hace más de 4 años

A els que votau a Vox que sapigueu que el Germà del vostre estimat Franco es a dir : el senyor Ramón Franco va ser diputat per Barcelona per Esquerra Republicana de Catalunya !!O aixó no vos ho expliquen a la ''sede'' de vox ???

user Pablito | Hace más de 4 años

No entenc res,Tots discutint de qui votam!!!! I ells que fan? Res! I que cobren? Un paston , han guanyat ells , jajajaha

user Un Menorquín | Hace más de 4 años

Para català resident" Yo soy de aquí y no me molestáis, podéis venir cuantos queráis, pero eso si, me gustaría que al subir al avión, dejéis los rotuladores y sprays que usáis para ensuciar nuestra isla en favor de vuestras ideas políticas. A la mayoría de Menorquines nos la trae floja lo que queráis hacer en vuestra comunidad, aquí ya tenemos bastante con lo nuestro.

user Júlia | Hace más de 4 años

Sóc menorquina, militant del Jovent Republicà de Menorca i he votat Esquerra Republicana a Europa. I no no és cap delicte haver-ho fet, sóc militant i voto Esquerra perquè crec que no és just que hi hagi polítics presos, tampoc m'ha sent espanyola i crec que els catalans tenen dret a s'autodeterminació i a escollir el que volen per es poble català.I amb açò vull que sapigueu que no són catalans residents que ho han votat, sinó que a sa Illa hi ha gent que defensa sa indepedència i açò no vol dir que siguem colpistes ni res, sinó que defensam es sentiment d'una nació i també que Esquerra Republicana també està present a ses illes Balears.

user Menorquí | Hace más de 4 años

Jo vaig votar a Puigdemont

user Joan | Hace más de 4 años

Si tant mesquinets que mereixem ser esclafats i viure en estat satel.lit de la republica. A l estil de la Unio sovietica, sort de voltrus que sabeu que es bo i necesari

user català resident | Hace más de 4 años

M'encanta l'esperit que demostreu una i una alta vegada amb la gent de fora que viu a la vostra meravellosa illa: ja podeu marxar, és el missatge sempre. Tots fora i Menorca pes menorquins. Mesquinets.