user Joana Maria | Hace más de 4 años

Migjorn flac, si a tu no et sembla bé per alguna cosa serà, potser estiguis tu també implicat, la investigació ja està en marxa i les denúncies posades, en cap moment s'han publicat noms, si surten culpables per alguna cosa serà, ells s'ho han guanyat "liantes", jo surt a prendre alguna cosa per migjorn i ningú em culpa.

user Migjorner des bons no com altres | Hace más de 4 años

No me sembla gens bé intentar trobar culpables a través de comentaris anònims a nes diari. Si s’ha de fer una investigació, ho ha de fer sa policia. Si algú va veure res ho ha de denunciar a sa policia, no a xarxes ni al diari. Si no, hi ha es risc q a partir de ses conjectures com ses vostres hi hagi gent que doni per culpable a persones que no ho són.

user Joana Maria | Hace más de 4 años

Que graciós, però crec que tota aquesta gent que intenta desculpar als liantes i desviar el tema, és per que saben qui són o són ells, la lian i tots riuen, però quan fiquen la pota ells no volen saber res, que espavilats són per comentar.

user SaubaSOMTots | Hace más de 4 años

Les persones que han realitzat això no se senten culpables, però bé ja els arribés el seu notificació de la policia, no volgueu ara menjar el cap com si tots fossin angeles, migjorn és petit i tots ens coneixem.

user Migjorner des bons! | Hace más de 4 años

Podries dir cosatipu: No me sembla gens bé intentar trobar culpables a través de comentaris anònims a nes diari. Si s’ha de fer una investigació, ho ha de fer sa policia. Si algú va veure res ho ha de denunciar a sa policia, no a xarxes ni al diari. Si no, hi ha es risc q a partir de ses conjectures com ses vostres hi hagi gent que doni per culpable a persones que no ho són.

user BrançaTerrasa | Hace más de 4 años

No cal ni anomenar-los, al poble hi ha 4 gats, i els que la lian sempre en les festes se saben qui són, a cap se li cau la cara de vergonya d'embolicar això en el seu propi poble, després els veuen passejar amb al cap ben alt, tenen força per trencar coses però no per donar la cara.

user Es tiiiiu | Hace más de 4 años

A Migjorn xerram o rallam, no parlam @migjornesgran

user MigjornEsGran | Hace más de 4 años

La gent del poble ja parla, qualsevol de migjorn sap qui són els joves que sempre que beuen o prenen alguna substància nociva la lian, ja sigui al seu poble, en festes patronals, en berbenas ... etc. Ja tenen aquesta fama de liantes a tota menorca

user Migjorner | Hace más de 4 años

Magradaria sebre com a bon marujo de poble qui son es 3 de sempre??

user Migjorner | Hace más de 4 años

Per comensar "las 11" calla!!! No es Racisme es sentit comu!! Qui diu que son migjorners??? Es testigo diu que 2 son sudamericans i jo mel crec!!! Si son migjorners dama podrieu penjar fotos seves per es poble xistosos!!!