user Drets | Hace más de 4 años

Cromapons, hi ha molta diferència entre ensenyar una llengua i prohibir l'altre. Què? com l'anglès el parlen més milions de persones, ho deixam d'aprendre per que el català o el menorquí o el mallorquí ho rallam menys gent? No tenc cap problema en que els nens aprenguin varies llengües però si veig un problema que un nen espanyol, ja sigui menorquí, andalús o català, no tengui dret a estudiar o al menys rebre tantes assignatures en una de les llengües cooficials com en l'altra,o per que no, que esculli que en teoria tenim llibertat...jo vaig estudiar en català i en castellà, però ja fa molt d'anys. Vos queixeu de que s'arraconava al català menorquí mallorquí i voltrus esteu d'acord en arraconar el castellà. No pens que açò ho digui la Constitució.

user butifle | Hace más de 4 años

la"derecha" defiende la medida del fiscal general , normal, en cambio la "izquierda" la matiza o simplemente no se pronuncia , a que intereses partidistas responderá tal decisión?? mmmmmmmmmm....quizá a que los movimientos okupas son parte importante de sus votantes y simpatizantes ?? , asi nos va .

user cromapons | Hace más de 4 años

Drets. Interpretacions sobre un escrit les pots fer qualsevol, fins i tot jo, peró li repeteix, clar i sense embuis " TOTS els espanyols tenim dret a una vivenda digna ". Sobre lo del dret dels "nens" jo pens que si volem protegir una llengua que conviu amb un altre que xerren 360 MM de persones, la deurem ensenyar als nostres nens no? Imagina voste qui quedaria xerrant-la si no ho haguessim mostrat als fillets, ja no sen xerraria mès.

user Ya era hora | Hace más de 4 años

El sistema de este pais funciona muy mal, ya era hora que se hicieran las cosas bien en este asunto.

user Luichi | Hace más de 4 años

La llei diu que tens dret a una vivienda digna si te l' has guanyada, diu que tens dret a sa propiedad privada, no diu que l' estat te regalará una vivienda sense Fer res, amic "chromapons"

user Cris | Hace más de 4 años

Casas de las de protecion oficial que las ocupan sin pagar nada y eso que es un precio razonable pues si no pagan que se las den a hotras familias que estan esperando unas y si pueden pagarlas

user Xoroi | Hace más de 4 años

Ya era hora.Derecho a la vivienda no es derecho a ocupar la casa del vecino ni a usurpar el derecho a la vivienda de otros.

user Jose | Hace más de 4 años

Derecho a una vivienda digna significa que cualquiera tiene derecho a compararse una casa

user esfumado | Hace más de 4 años

Una medida justa. También tenemos que ser agradecidos cuando se aprueba una media justa y que defiende lo que es justo. Desde aquí animamos a los que no les importe que les ocupen sus viviendas a abrir las puertas de sus casas a estos ocupadores. La propiedades inmobiliarias deben ser inviolables y cada propietario tiene el pleno derecho a decidir sobre su propiedad, faltaría más.

user drets | Hace más de 4 años

Cromapons, tenir dret a una vivenda digna no vol dir que te la tenguin que donar per que sí i molt menys que li prenguis la vivenda al seu propietari, sigui qui sigui. També diu que tots els espanyols som iguals i això ja no es veritat, els polítics diputats paguen menys impostos que la resta d'espanyols i a sobre tenen tribunals diferents. Tampoc els nens de Catalunya o Balears tenen el mateix dret a rebre educació en espanyol com la pot rebre un nen de Castilla León. Els propietaris de viven des paguen IBI i impostos ...i els okupas? okupas es un delicte i a la fi una mica de sentit comú a la fiscalia.