user gabilondo | Hace más de 4 años

entre torrats, gent , calor i suor i bruto per tot,, bon sant joan vos espera,, cituadella''''

user El Desembarco | Hace más de 4 años

Los CM de la izquierda se pasan por aquí a decir que este problema no va con ellos. Qué poquita vergüenza tienen. Habrá que preguntarle a esos voceros a sueldo a qué narices se dedican entonces el concejal de basuras y limpieza viaria y la de salubridad, o para qué pagamos las tasas de basuras en la oficina municipal. Sinvergüenzas.

user Lo que faltaba!! | Hace más de 4 años

Lo que nos faltaba ya para hacer el duro!! Por si no teníamos ya Ciutadella bastante sucia, ahora vienen con que van a hacer huelga el 23 y el 24, esto es una vergüenza!! Esta empresa va de mal a peor, que le quiten la concesión y se le dan a una empresa que quiera comprometerse de verdad y trabajar seriamente!!

user Paprika Wurst | Hace más de 4 años

Que vayan los políticos a a limpiar la basura.

user Per Menorca | Hace más de 4 años

No som massa partidària de na Joana Gomila però veig que molta gent fa al·lusions a que ella posi remei. Crec que no hem de confondre a sa gent. Es personal de neteja depen de s'empresa FCC, no de s'ajuntament,de manera que és FCC qui ha de posar solucions i pagar a n'es personal es sou que li pertoca. I es personal hauria de tenir una mica més de seny i, per defensar els seus interessos, no anar a perjudicar a la resta de la població. Sempre he pensat que hi ha moltes maneres de reivindicar els nostres drets sense haver de perjudicar als altres. Ho estan fent molt malament.

user Totsperigual | Hace más de 4 años

Bep; de presionar o amenazar nada de nada, no te enteras. Sant Joan se va a celebrar si o si, nadie amenaza con "no celebrar" Sant Joan, aqui lo que se trata son aspectos laborales de trabajadores que año tras año (porque Sant Joan se celebra cada año, no es un hecho excepcional) son mas exigentes con cada vez menos personal. De eso se trata, de exigencias de mejora en las condiciones laborales y del cumplimiento por parte de las empresas de los horarios, dotación de medios y ajuste salarial.

user Carles | Hace más de 4 años

Açò pasa per confiar en una empresa Espanyola FCC que tan se li en fum el que passi a Ciutadella. Agafeu algú d'aquí i no tindreu tants problemes

user EsBugar | Hace más de 4 años

Empreses i treballadors que segueixen ses triquinyueles dels controladors aèris, etc., fer vaga quan més mal poden fer, i ho pagarem tots els ciutadans que no en tenim cap culpa! Es problema és de FCC no de s'ajuntament! Denunciats tots si fan vaga com va passar amb els controladros avam qui té sa cara de no fer feina per Sant Joan! I treure concurs nou de neteja viària ja! FCC mai més!

user aimuare | Hace más de 4 años

si hi ha que fer feina es feinetja i ja està, ses coses no es solucionen no fent feina, es solucionen xerrant... de totes maneres sa gent en general hauria de mirar mes prim i no tirar de tot per enterra durant ses festes.. segur que a ca seua no tiren res per enterra... encara que tambe es de vee que ses poques papareres que hi ha estan sempre plenes

user toni | Hace más de 4 años

Que venguin de Mallorca a netejar el que embrutin els mallorquins i mallorquinas, i es Caixer Senyor i es 200 cavallers que aportin cada un d'ells una persona responsable per col.laborar en seguratat.