user El "culturista" | Hace más de 4 años

Perquè Podemos? Per si fes falta en un altra ocasió, eh!, tactiques de partits per mantenir-se al poder. Que passa? Que sols interessa Cultura, quasi tots mestres d'escola que volen seguir empeguntant els seus, només hi ha Cultura per fer a Ciutadella, la "seva" cultura. I neteja? Perque Ciutadella i sobre tot ses urbanitzacions fan pena, i Urbanisme? O han de seguir esperant mesos, inclòs una any per una llicència, i Governació? O s'han de seguir tirant els expedients caducats per manca de personal i agilitat. I personal? Perquè a sa brigada queden quatre moixos que no donen a bast, ni llampistes, ni, ni, ni.... Així ahorrem els diners, en vers d'inversió en millores d'infraestructures i manteniment de serveis públics, lleven personal, no contracten ningu ni treuen places, i sols alimenten els seus "amics" per la cultura. A Ciutadella es sustu a estat gros, el PSM a tornat a guanyar sense excuses, tot perquè sa gent no va a votar, sa lliço esper que s'hagi après. PSOE no coment!

user Els cobradors dels cracks | Hace más de 4 años

Seguiu votant als que cobren tant si plou com si fa sol i no saben què es fer feina per objectius. El que faran serà el mateix, si no es fa avui es farà en set anys o pot ser mai. No en saben més. Però cobraran igual. Com sempre.

user Menorquino | Hace más de 4 años

Que acaben de cargarse Ciutadella...

user joan pons | Hace más de 4 años

i no es podia formar ajuntament sense Podemos? No en tenien prou de vots?

user tropa | Hace más de 4 años

molt es carreguen s`ajuntament i na Joana i la Entesa, pero deuen esesr els ciutadellcns que l han votat no? . si no vos agrada no la voteu, esta molt clar es tema..

user Menorquin | Hace más de 4 años

Lo de Ciutadella es de admirar siglos de caciquismo y sometimiento clerical ahora hay una ciudadania moderna y progresista que lucha por nuestra lengua y cultura,no se parece en nada a lo que fue en el pasado,chapeau cabildos (cariñosamente)bones festes de Sant Joan.

user Enric Tudurí | Hace más de 4 años

¿Ah sí? Ahora resulta que hay interés en el apartado "cultura"... y algunos aún esperamos que se celebra la FIESTA DEL LIBRO... ¿No podría haberse cambiado la fecha? ¿O cambiar el sitio de celebración? Claro, es más fácil, suprimir "i ja està"... "Pensar" es un verbo que no sabemos poner en práctica... Y menos la primera persona singular del presente...

user Cultureta | Hace más de 4 años

Si no feim lo que hem promes, sempre podrem donar la culpa al PP. Es un bon recurs i la gent s'ho creu. I l'escola de musica segur que la farem (amb el permis dels tecnics municipals), per aço hem posat al senyor Cardona a Cultura.

user Strelnikoff | Hace más de 4 años

Osea...que ya es oficial que nos condenan a la miseria a la mayoria de Ciutadellncs....hala a disfrutar de lo votado...

user Perfecte! | Hace más de 4 años

Molt bé q el de Cultura sia Cardona,molt millor què el del PSOE!jo els vaig votar per aixó...i perquè m'era infumable votar a Fàtima...