user Opinó | Hace más de 4 años

S'ha de passar sa pilota a sa justícia i als inspectors de treball. Si tot es correcte, el nom i la honradesa del club no té res a temer. Llàstima que s'hagi de veure en aquets intringulis.

user Pare Jugadors | Hace más de 4 años

Na Rocio ha obert a club a moltes persones que abans no entraven a Santa Clara,ha fet molta feina aço es inegable,crec que si fa unes setmanes haguesin demanat a pares i jugadors si volien que continues,sa majoria hauria dit si!!!.Ara be ja sa presentat cordinador nou,es motius des canvi no els sabem.L.unic que desitjo es que l.any que ve no diguem:aço amb na Rocio no hauria passat!!Força Boscos//els fiets lo primer sempre.

user Joan | Hace más de 4 años

CB Boscos és el referent del bàsquet base a Ciutadella. Açò és innegable. Tothom té part de veritat i part de culpa, la Junta pot tenir moltes raons, però no ha sabut transmetre les seues justificacions al conjunt dels pares i na Rocio ha volgut inculcar una idea de projecte que passava per a revolucionar el club des de baix. Quelcom haurà fet bé quan una part dels fillets/es des de les edats més petites a les més grans s’han sentit recolzats/des per ella. La Junta té raó quan diu que el club sobreviurà les persones, aquesta és la idea, ja que porta des dels anys seixanta essent el primer club de la nostra ciutat. No n'hi ha cap altra que seure i buscar “la solució” addient a tots i a totes, perquè si una cosa està clara, és que els uns i els altres #somgrocs #somgrogues, i que no hi ha contraris, sinó un "projecte comú".

user Amic des boscos | Hace más de 4 años

Guerra bruta!! Na Rocio ha aconseguit dividir és club, i sembla mentida que hageu arribat a n'aquest punt per interesos particulars i no per és bé des club, és evident sa vostre intenció i es molt trist que arribeu fins aquí, penós, sortireu perdent perquè és evident que es qui perdrà és és boscos cosa que veig no vos importa.

user Força Boscos! | Hace más de 4 años

Que trist! Lo primer, trista sa foto, amb unes fietes menors davant i tots ets altres amb un bon somris...no sé de que s’alegren... de rompre un club?unes amistats? Segon, referent a nes comentari des Mahones, en Lluís lo que ha dit que es club està per damunt d’Una persona, no de ses persones. I per acabar, cada un hauria de sabre quin es es seu puesto, sa directiva fent feina, es pares a ses grades i es fiets a jugar i xalar! Ànims a toto sa familia des Boscos!

user Pepe | Hace más de 4 años

Es puesto des pares es a sa grada, pero es puesto des socis es lluitar per lo millor per es seus fills. I ses filletes hi van anar voluntariament i per iniciativa propia, la qual cosa xerra molt be d'elles.

user Pare d'un jugador | Hace más de 4 años

Si vos fixau be, aquests pares i mares son basicament de s'equip infantil femeni. No se que els hi haurà donat na Rocio per tenirlos tant encegats. Respecte a na Rocio a li venia just saludar i integrarse amb sa majoria de pares, podriem dir que no era molt de ferse amb sa gent, manco amb s'equip infantil femeni per lo que veig, clar. Si xerren amb es resto d'equips d'es boscos dubt que n'hi hagi cap més que li sapi greu sa seua marxa. Dit tot açò no crec que sigui sa manera d'anar per sa vida, fer una moció de censura, perque hi ha hagut un canvi de coordinador, sembla una pataleta de fillet petit. Anims Lluis i a n'es resto de sa directiva, sa majoria de's pares d'es club esteim amb voltros, no tingue cap dubte.

user PERE | Hace más de 4 años

quina pena

user per aficionat | Hace más de 4 años

ets pensat un moment si es diuen aquets motius justificats, per no renovar una coordinadora, a lo millor aquesta coordinadora no fa feina mai mes dins es mòn des bàsquet, no trobes que es mes elegant dir ses dues parts que es contracte ha acabat?

user allavà | Hace más de 4 años

allavà aquets pares...i que empren ses fietes menors de edad com escuts? Realment es una imatge molt trista.