user yo | Hace más de 4 años

El alcohol genera violencia. Que se prohíba el alcohol en las fiestas, no lleva nada bueno. (Ahora los que no saben divertirse sin alcohol me darán puntos negativos)

user Forapoble | Hace más de 4 años

Per açó hi ha un rati de policies per habitant, a ferreries per exemple haurien de cobrar lo mateix que a hospitalet, si a ferreries son 2 de guardia pues a Hospitalet 45 de guardia, es lo lógic, lo que no seria lógic es que a ferreries un cobrés 800 euros i a hospitalet 2200. I aço de Alemanya i Espanya crec que te vas mirar es nombre de politics.

user 2+2 | Hace más de 4 años

Forapoble queda molt bé tot el que dius, segur que algú t'ho compra. Però qui paga tota aquesta festa de hores i sous? Que fàcil és idò, tots es funcionaris de s'illa a cobrar 2.300!!! I cap enveja tu, ja ho pagaran es altres a base de pujada de ibis, fems, més multes q posareu etc... També passes per alt q durant 9 mesos aqui hi ha 85mil habitants, vés a sa comissaria de l'Hospitalet i explicalis sa feinada q tens. Un altre: Alemanya te casi es mateixos policies q Espanya. De ver no ets capaç de veure q tot aso es insostenible? Aso es caldereta per avui i fam per demà.

user arquitecte | Hace más de 4 años

Y después tienes que dos arquitectos para hacer una remodelación del bastió del Governador, y en cuestión de 2 meses, el equipo de gobierno les pague en horas extres, 21.000 €,,,, si, si esta bien escrito, 21.000 € ., aparte del sueldo claro.... Esto hace mucha olor.

user Caixé sañó | Hace más de 4 años

Ciutadellencas, ciutadellencs; a nas pla hi falten policiaaaaaas!!! Tiru riiiii

user Yomismo | Hace más de 4 años

Es trist que sent una entitat local, i sent un grupo d'esquerres no els vulguin donar el que es seu i el que els pertoca per llei. I que per ser entre d'altres coses antipolicia arrisqui la seguretat de tot un poble i Dels seus ciutadans. No pensén amb ningu mes que amb ella. Esper que no passi res, pero si passes una desgracia s'assegui a nes banc davant un jutje per donar comptes a ell, a nes ciutadellencs i a sa seua conciencia.

user Metrogall | Hace más de 4 años

CARLES majete, la hora ordinaria se calcula dividiendo el sueldo anual por la jornada anual de trabajo. hora ordinaria x2 = hora extra. No se en que planeta vives, pero las horas extras tienen un precio estipulado según la remuneración y la jornada del puesto de trabajo. No será que en tu trabajo te están engañando?????

user Menorquina | Hace más de 4 años

Ella diu que per es Be no va passar res tot correcta... perdona? va passar bastanta cosa... no o vol dir no? que passa oculta informació? si per es Be ja va anar gros... no vull pensar que passara per sant joan... es policies demanen que paguin es dia que toca no 6 mesos mes tard... reconec que cobren molt per cada festa pero sabeu lo que tenen que aguantar? baralles infinites, borrachos i un fart d'hores d'aqui d'alla, els politics cobren moooolt mes per no fer res... hem sembla una vergonya lo que esta passant i senyora batlesa deixa d'ocultar informació!

user Para Aurelio | Hace más de 4 años

Aurelio... Aurelio.... si, tienes razón al decir que la competencia en seguridad Ciudadana es de la policia Nacional pero.... y cuando por ejemplo llega un sabadete y algún ciudadano llama por necesitar de sus servicios y la Policia Nacional llama a la Local para saber si se pueden hacer cargo ellos ya que no tienen absolutamente a nadie porque “ no tienen indicativos “ ya que solo hay dos en su comisaria y no pueden salir.... que feim idò estimat Aurelio? Lo que hi ha que llegir !!

user anton | Hace más de 4 años

que vengan policias de mallorca para controlar a los suyos ¡¡¡