user Pito | Hace más de 4 años

Gracia Mercadal ha abusado de la política. Profe en Calós, profe en su empresa de taller de arte con Ana Bagur (exconcejal del PP y que querian el centro municipal de arte) y 50% de jornada en el ayuntamiento. Ya me cuentas como te salen la horas. 4 años mas a seguir cobrando.

user Bona oportunitat per canviar ses veles | Hace más de 4 años

Pens que de qualque manera s'ha de compensar la inoperancia de la conselleria de Benestar social i Familia del Consell (PSOE) d'aquests 4 anys passats, els quals prometen tenir continuitat,... d'inoperancia serà.

user el papitu | Hace más de 4 años

disfruten de lo votado

user MARIA SINTES | Hace más de 4 años

Gràcia Mercadal és poble t'ha ben "calat". Menys passejar i més treballar.

user Pere | Hace más de 4 años

Laura Anglada?? Que Deu nostro Senyor ens agafi confessats. Val mes na Gràcia 10 vegades més, i mirau que és xerequeta... però na Laura?

user Lodigoyo | Hace más de 4 años

Pero si siempre "coinciden" en su programa, porque se pelean para la gestión. Es muy curioso, año tras año nos venden que coinciden en sus respectivos programas politicos pero van por separado, a quien quieren engañar, psoe i psm son socios comunes para desbancar al resto de partidos. Son penosos. Ahora serveis socials, a ver cuantos puedo colocar estos 4 sños "a dedo".

user JAA | Hace más de 4 años

Donau cadiras a tots y se acabaran ses negociacons Es lo que volen.sempre igual

user Francesc. | Hace más de 4 años

Sr. Redactor. Observo que no aparece mención alguna a Gobernacio y Proteccio del Patrimoni. Porque se le resta importancia ?¿. Salud.

user Joan | Hace más de 4 años

Mira, sou ben ases... us rifau sa gestió de s'àrea social i no sé si soleu passejar molt per Ciutadella, però a jutjar per el que percebem els ciutadans i els turistes, no sé si ho sabeu però el que és prioritari ara mateix és una millora MÉS QUE NOTABLE de sa neteja i manteniment general de tot es municipi, casi que sa única excepció entre cometes son zones de sa Contramurada i ses voltes, sa resta, urbanitzacións especialment Cala'n Blanes que a pesar de ses múltiples queixes no en feu ni p**u cas, està que fot PENA. Així que deixau-vos ja de tant de projecte social que en 4 anys que heu governat ja us hi heu dedicat prou (encara que la meitat de sa població crec que n'hi s'ha enterat del que heu fet), ara toca CUIDAR CIUTADELLA, així que espavilau

user PSM, prou de cessions! | Hace más de 4 años

Joana et vaig votar i com a familiar de un usuari del geriàtric penso que es inadmissible tornar a tenir na Gràcia de regidora. Necessitem gent implicada i no politics que estan més temps passejant per Ciutadella i de baixa que gestionant. En canvi, he rallat a vegades amb na Laura Anglada i tenc que dir que si és cert que es la persona que ha de ser regidora de Serveis Socials a partir d' ara es un encert total. Crec que es notarà molt sa millora.