user José Casasnovas | Hace más de 4 años

bono! que no sabeu de qui xerrau o què?! a Ciutadella no ens el heu de donar a conéixer no, a n'aquest "promotor". O ara ningú recorda ses empastes que ha deixat per tot allà on ha ficat sa mà?

user lorenzo | Hace más de 4 años

Visto lo visto, no entiendo como a alguien le quedan bemoles para querer invertir en esta isla. En cualquier otro lugar, sería bienvenido, aquí estorban. Así nos va y nos irá.

user ex politic | Hace más de 4 años

Dirigit a tots els que opinen sense coneixement de causa. Sent polític, vaig viure des de l'inici tot l'expedient, i vull matisar que va ser aquest Sr. qui va sol·licitar al departament del Consell que es personés a la finca per determinar com es devien protegir els BIC que, segons el PTI figuraven a la finca. Aquest Sr. ser el qui va destapar l'estafa maquinada per algú del departament de Patrimoni Històric de fer constar més d'un miler de restes arqueològiques com si fossin BIC. I va ser el qui va demostrar que en el CIMe no hi ha cap tipus de documentació que acrediti la legalitat de la declaració d'aquests elements. Aquest Sr. També té pendent que, el CIMe li acrediti qui van ser els autors que premeditadament van delinquir, elaborant tan falsa documentació perquè aquest miler de restes arqueològiques apareguessin grafiats com BIC en el plànol de PH del PTI, transgredint totalment la Llei de PH i la Llei de PACAP entre altres. Per tant, abans d'opinar assabentar bé.

user Pere | Hace más de 4 años

Molt ben fet, ja està bé que tothom se carregui es patrimoni de tots a la brava... bona feina dels tècnics del cime

user Mr. Houses | Hace más de 4 años

Es que si a n'aquest "promotor" no li atures es peus a temps, ja tindriem un camping d'es platjals fins son saura. Ell no hi enten de normes ni lleis

user Paris | Hace más de 4 años

Ejemplarizante tendria que haber sido que los funcionarios y politicos que la cagaron con Cesgarden se hubiesen hecho cargo de la indemnizacion... Que eso si que lo pagamos todos.

user esteve bagur | Hace más de 4 años

Segons consta, el judici començà al jutjat contenciós de Palma. Desprès de mesos va Madrid. A Palma tenien molta feina. Torna de Madrid. Seguien en molta feina,. Va a Cantabria ( son molt espavilats, jo hi visqué nou mesos) . Desprès de 4 anys, a Cantabria ho resolen amb 24 dies. Al final es confon un BIC cultural, amb el bolígraf d’escriure. Per cert la cova de 1,76 x 1,76 m, no la trobava ningú, es clar, tres metres sota terra, ja es difícil destrossar-la. A Menorca desgraciat aquell que trobi alguna resta serà un exploliador. 300.000 euros , publicitat i garjola . Sort que en aquets país encara podem anar al Tribunal Superior de Justícia de Balears, després al Tribunal Suprem, i si cal al Constitucional, pel dret a una justícia tutelada. Un BIC cultural, son les coves d’Altamira, la Catedral,etc. Si un forat a terra sense res a dins es un BIC , tota Menorca es un BIC, BIC, BIC. Y Sa Naveta des Tudons, es un Super Mega BIC.

user Ñoc | Hace más de 4 años

Y también que castiquen a la empresa excavadora que le izo los trabajos sabiendo que no tenia licencia que aquí cada uno ave lo que le da la gana

user independencia | Hace más de 4 años

De verdad alguien se cree que existe total independencia entre la justícia y los gobernantes de turno?

user manu | Hace más de 4 años

Quiero manifestar mi desprecio al ver la administración, tanto en sus declaraciones como en televisión, el regocijo que se le denota hacia la sanción a un administrado, cuando es conocido por toda Ciudadela el pollo que le han montado al propietario, todo ello para evitar la construcción de un camping en Ciudadela. Hay que recordar que la misma administración, o los políticos de turno, no han usado la misma vara de medir para salir en los medios de comunicación y destapar a los culpables, sean políticos o funcionarios, de la indemnización astronómica que estamos pagando a Cesgarden. Resulta vergonzoso ver hasta donde llega el poder de la administración para destruir, posiblemente uno de los proyectos punteros, moderno, sostenible y ecológico, apropiado para una isla reserva de la biosfera.