user Jack Esparrago | Hace más de 4 años

Justicier, els polítics/regidors hi son per pendre DECISIONS i tenir cura que tot funcioni, cosa que aquests darrers 4 anys no ha passat. Entenc que siguis una persona propera a na Gràcia, però una cosa no treu s'altra, i es desgavell ha estat gros, no ho dubtis. I t'ho dic amb coneixement de causa. No sé com ho farà na Laura, però és simptomàtic que ningú volgues a na Gràcia 4 anys més...per algo serà no? O tots s'equivoquen menys tu? Dona que pensar...

user JUSTICIER | Hace más de 4 años

A Jack Esparrago i El Club de la comedia:Les 4 hores que toquen per mitja jornada de regidoria no són per estar encauat a dins del despatx de ca sa milionària. Són, per a més d’anar a ca sa milionària, per anar al geriàtric, a junta de govern, a comissions informatives, a patronats, a plenaris, a actes, a reunions... I faltaria més que la feina no la fessin els tècnics! O els pagam perquè es toquin sa panxa? Els regidors estan per donar indicacions, per escollir en què s’invertiran els doblers, per fer gestions amb altres administracions... però la resta, us agradi o no, és la feina dels tècnics! Que, de fet, són les persones titulades en aquelles àrees i les aptes per a fer-ho. M’agradaria saber quantes hores feien dins a ca sa milionària la resta de regidors que ha tingut serveis socials a jornada sencera. O, si pel contrari, no s’hi giraven i els havien d’anar a visitar a l’Ajuntament. Xerrau, xerrau...

user Jack Esparrago | Hace más de 4 años

JUSTICIER, poca justícia fas sense saber el que dius... En primer lloc, no he faltat al respecte a ningú, i en segon lloc jo dic ses coses amb coneixement de causa. I és ver, na Gràcia no ha fet res per millorar els serveis, a ca sa millonària tenen sort de tenir els TÈCNICS i personal que fa i desfà com pot, perque en 4 anys no han tingut un responsable d'àrea en condicions. Açò és un fet. La resta que comentes, com s'obertura des centre de depenents, ja estava tramitat abans d'arribar ella, així com la resta que dius. Perdona, però aquesta regidora ni hi ha estat ni se l'ha esperat en 4 anys. Demana al personal de serveis socials i sabràs es percal que hi ha hagut tots aquests anys. I lo millor es que sa feina ha sortit sense ajuda de sa regidora. Et convit a anar-hi i demanar-ho, veuras com ja no diras el mateix...

user El club de la Comedia | Hace más de 4 años

A José López le han dado mantenimiento de la vía pública? Acaso alguien se ha encargado del mantenimiento de la vía pública de Ciutadella y urbanizaciones en los últimos 4 años? José no te conozco pero te lo pasarás bien haciendo NADA!

user Pito | Hace más de 4 años

Veo que la cosa va sobre el PSOE, pues me uno.El mal resultado del PSOE en Ciutadella (aun haya ganado votos) unicamente es debido a una persona: Andreu Bosch. Y no viene de ahora, viene de lejos. El tuvo sus pormenores con Joana Barcelo cuando ella se fue al GB con Antich. Sus mas y sus menos con Bosch les distanciaron mucho hasta llegar al conflicto. Bosch fue el propulsor de Noemi Camps en detrimento de Joana Barcelo, uno de los mayores errores del PSOE. Si en 2015 el PSOE pone a Barcelo y no a Camps, hoy la alcaldesa de Ciutadella aun seria Joana Barcelo. La gente misma del PSOE a preferido a Joana Gomila que a Noemí Camps porque todos saben lo que hay detras de Camps y Bosch.Y referente a las criticas con Gracia Mercadal, no es necesario faltar al respeto a nadie y el sueldo de los concejales y alcaldes me importa poco, deben cobrar por la responsabilidad, pero cuando uno tiene un 50% de dedicacion quiere decir que le dedica 4h al dia, y esto no se lo ha dedicado Mercadal.

user JUSTICIER | Hace más de 4 años

Resposta a Jack Esparrago:Primerament dir-te que tractar de doneta a una persona, ens mostra quin tipus de personatge ets.D’altra banda, sàpigues que aquesta regidora ha gestionat àrees de gran importància com són serveis socials, patronat de l’hospital i cooperació amb dedicacions del 33% en un inici, i d’un 50% al final. Això implica una retribució econòmica d’entre 600 i 900€. Pretens que una persona amb aquest percentatge de dedicació i de dedicació sigui una ermitana dins de l’Ajuntament? Així i tot, aquesta regidora que segons tu no ha fet res, ha inaugurat el centre de promoció de l’autonomia per a persones depenents, ha millorat els serveis de casa d’acollida, ha recuperat l’espai que l’Ajuntament té llogat a la Clínica Juaneda per poder ampliar el geriàtric municipal, i vés també a veure el servei que es dóna ara a ca sa milionària i el compares amb el que es donava fa 5 anys. Si açò és no fer res...És molt fàcil xerrar des de la ignorància, així que millor informa’t!

user recochineo | Hace más de 4 años

Andreu Cardona. Cultura, Fundación Ciutadella Cultura, Patrimonio, Política Lingüística y Limpieza y recogida de residuos.????Que no revuelvan la “basura” que saldrá más olor. Maridaje perfecto, a partir de ahora en lugar de caca se dirá materia fecal (más culto) falta aplicar lingüística: una merda.

user Per Menorca | Hace más de 4 años

Jack Esparrago, em sembla de molt mal gust criticar a sa gent, deixa de criticar i posa't tú a fer feina per es poble. I si no t'ha agradat na Gràcia espera a veure com anirà amb na Laura!!!!!! Es veu que no la coneixes!!!! Que m'expliqui algú què ha fet en 4 anys tenint en compte sa dedicació que tenia.

user Olivia59 | Hace más de 4 años

uuuuffff,Joana,amb aquest equip tant fluixet no te quedarà altra que passar tu per tot,com has fet els darrers anys i açò al final passarà factura a la teua gestió...una llàstima! El PSOE segueix en su línea colocant als jubilats i els de Podemos...por fin han aconseguit poltrona per na Fatima,per cert......per estar al Parlament o al Consell no exigeixen el català el de MES???

user ciutadellenc | Hace más de 4 años

Vaya, se han enchufado todos los del tripartito, será el gobierno con más personal de la historia de Ciutadella, espero que al menos no tengan encima la desverguenza de subirse los sueldos.