user Richi | Hace más de 4 años

Vull reivindicar aquí que aquests concerts en aquestes dates i en aquest lloc tan emblemàtic com és davant sa piràmide des Born, i més a més subvencionats per l'Ajuntament de Ciutadella, és a dir per totes ses ciutadellenques i ciutadellencs, siguin inclosos com a actes de l'agenda commemorativa del 9 de juliol, una data tan exclusivament nostra que malgrat recordi una desgràcia, també ens recorda el valor i l'arrelament dels ciutadellencs amb aquesta terra i el un repte amb el futur.

user Mahonés | Hace más de 4 años

Excelente concierto con una banda de música que se sale, Shanti Gordi i sus muchachos , además de los niños de la Escolania. Un 10 para el concierto y la organización. Sólo dos criticas constructivas: un evento de estas características se debía haber promocionado mucho más en el resto de Menorca. Un concierto a esta altura se merecia una mejor publicidad a pesar de las 4000 ???? Personas que lo disfrutamos. Alguien ha dicho que había gente que bloqueaba un montón de sillas. No me parece buen. La señora que bloqueó 12, estaba a mi lado, y no bloqueó más pq no tenia más amigas.

user Josep Ramos | Hace más de 4 años

Dubto que aquests que es firmen com a catalans Anónims, ho siguin de de bó. En tot cas sembla que tenen molt de interés en dir impertinéncies que ens desprestigien.

user Lucia | Hace más de 4 años

Que aburrida está la gente, criticar un concierto como este es no gustarle la música, a los que sólo quieren obras y música autóctona, ya se emite cine a la fresca con temas de Menorca, fandango, etc. Pero es que en Menorca músicos o obras para representar hay pocas, no por la gran creatividad Menorquina que es mucha, pero es que Menorca es muy pequeña.

user Opinió | Hace más de 4 años

Enhorabona! També a l'Ajuntament de Ciutadella. Però l'Ajuntament també podria ajudar amb el montatge d'altres espectacles que organitzen associacions i grups que sense ajuda ho fan tot organització, montatge acústic, de cadires,... i sense rebre massa res.

user Ciutadellenc | Hace más de 4 años

Val mes fer una cosa mes sencilla pero teva que no una copia o sigui una cansoneta pero que sigue original tema teva.

user cromapons | Hace más de 4 años

Estic molt content , l'espectacle va ser meravillós, i n'hi ha que diuen que la cultura no avança a Menorca. Pues que surtin al carrer i obrin els ulls !!. Poques vegades he vist tanta gent contenta , un 10 pels organitzadors , pels musics i per la gent, a la fi la musica dels setanta (la meva) s'ha convertit en un clàssic.

user remenber | Hace más de 4 años

y com a que de gent hi havia? es raro que no pisin la afluencia d`espectadors?

user Carolina | Hace más de 4 años

Bravo i bravo pel meravellós concert que ens vau oferir Shanti Gordi, Banda Municipal i Escolanía. Tenim un bon llegat de músics i n esteim orgullosos. No s havia vist mai tanta concentració musical d artistes i de públic. Hem fet història. Enhorabona. Un aplaudiment per s Ajuntament també també, s ho mereix.

user Catala | Hace más de 4 años

A Catalunya ho fem molt millor, aqui no en sabeu.