user Indignat | Hace más de 4 años

Es sempre sa mateixa canço. Es igual esquerra que dretes. I mai en tenim prou. Crec que mai tocam Fondo com per dir, ara voras, estic fart!., igual que dèiem quan es més grossos de s'escola ja ens havia ventat massa vegades. Però s'historia ha demostrat que som una colla de consentits es ciutadellecs. Després de sa guerra, vam ser sa colònia més gran fora de Espanya, a Còrdova Argentina, després dels Gallegos a San Francisco. Tots van partir capbaixos i sense remogar, com va ser sa meva família. Me fa pensar amb un sindrome, el sindrome del Sabater, Algú a vist una vaga de sabaters qualque vegada?, a Ciutadella, jo no. I no serà que no s'han tancat fàbriques, innumerables. No he vist vaga de res.. Ni de Sabaters, ni de res. I veim com cada dia com perdem un llançol a cada bugada, cada dia ens fan més pobres, cada dia ens prenen el pel, cada dia ens diguem que som ben bobos. ¿Sera que no som un poble que lluita davant s'Injustícia?

user Carles | Hace más de 4 años

Es pot saber el sou de cada un dels nostres servidors? Servidors he dit, sí, és el que son, encara que sembli al inrevés, que nosaltres els hi servim a ells i a sobre els hi paguem...

user La banda organizada | Hace más de 4 años

Robar de una manera elegante alegal, pueden proponer votar sueldos, directores parásitos, despilfarrar el necesario dinero presupuestario para beneficio propio. Esta corruptela moral no tiene perdón.

user Es pagano | Hace más de 4 años

Despres diuen que tenen mala fama i estan mal vists. Ho troben raro?

user Sisco | Hace más de 4 años

Ens varen dir a una reunio amb n'Oriol Baradad que ho hi havian doblers per arranjar ses urbanitzacions per culpa d'en Montoro. Jajaja. Es veu que per a pujar els sous s'ha derogat dita llei.

user Crítico | Hace más de 4 años

Buenos gobernantes, siempre pensando en favorecer al ciudadano. Ah... Nooo... Favorecerse a ellos mismos, con el dinero de los ciudadanos. ¡¡¡POCAVERGONYAS!!!.

user Joan | Hace más de 4 años

Quina POCA vergonya estimats, aço no ho deieu a ns programa. Indignant.

user Sebastia Benejam | Hace más de 4 años

¡¡¡ ido claro, faltaría mes !!! i els IBIS...baixarán no? clarooo

user La sala de Alibaba y los 40 ladrones | Hace más de 4 años

Me acuerdo cuando hace 5 años Ciutadella no podía pagar la luz de las calles por culpa de Brondo y compañía. Han reducido deuda a base de impuestos, ecotasa (QUE NO VUELVE), de no hacer nada en las calles Y ABANDONAR URBANIZACIONES ENTERAS. Ahora antes de solucionar el problema creamos otro, EL QUE HAY DE LO MÍO y estos igualaran el récord de poca DIGNIDAD que les queda, traicionando a sus propios votantes (ESTARÁN BUSCANDO DONDE PONÍA ESO EN EL PROGRAMA) y al pueblo de CIUTADELLA que trabaja día y noche para pagar y pagar. Ciutadellencs as carrer hi falta gent!!

user Pablo | Hace más de 4 años

Que verguenza tan gorda