user guillermo | Hace más de 4 años

Amigos, os han comido la cabeza. Habrá un día que la Sra coordinadora se irá de menorca y lo que nos quedará a nosotros será una división terrible en nuestro baloncesto. Quienes hemos tratado con esa señora hemos tenido que aguantar autenticas barbaridades verbales y gestuales. Siempre con el "he trabajado con gente de nivel de verdad". Una autentica vergüenza para nuestro deporte. El Boscos se equivocó con ella, y ahora lo vamos a pagar durante años, y no solo el club que se equivocó al apostar por esta señora. Lo pagaremos todos, hasta los clubs de levante al no tener equipos competitivos (inicialmente). Una pena muy grande. Y ya no hablo de los 4 entrenadores de Calós que siguen a esta señora, más pena aun me da. Mucho ánimo al Boscos y su gente.

user Simon | Hace más de 4 años

No n'hi havia prou amb canviar d'equip i apuntar-se al Ciutadella? Tant malament troben que ho fan es dos clubs per tenir-ne que muntar un de nou? Vaja espectacle senyores!!

user facundo | Hace más de 4 años

sempre igual a ciutadella, amb es futbol lo mateix 4 o 5 clubs que esbaraten cada 2 per 3, els jugadores i directius, perque tenen qualque discusiò entre ells, ara es basket,, como deien per aqui ciutadella amb es basket seria un potencia grossa a les illes i poder aspirar a cotes altes,,,, quins anys dels grans boscos dels anys 70 y 80... com passa es temps

user Vocal | Hace más de 4 años

Presidenta: d'aquí a pocs dies te podras fer socia, i per descomptat que podras presentar una moció de censura, ja que es tracta de una figura contemplada a tots els estatuts, perfectament democràtica i a l'abast de qualsevol grup de socis que vulgui participar de la vida d'una entitat. Salutacions codials.

user Maripuri 59 | Hace más de 4 años

Maripura...la reflexió era sobre el paper dels pares en les activitats i/o competicions dels seus fills.Entenc que el paper ha de ser d'acompanyament i de respecte cap als entrenadors i cap als clubs. Si jo tingués fills,per suposat que no els faria passar per aquest xou que heu montat....com a màxim els canviaria de club si no estigués d'acord amb la filosofia dels Boscos i,principalment el que faria seria animar als meus fills per practicar bàsquet o qualsevol altre esport i no ficar.los en embolics de majors.

user JC | Hace más de 4 años

Espero que el ayuntamiento, si les deja pistas municipales, no les deje coger a niñ@s de P4 y P5 como al resto de entidades de Eduquem en l’esport, seria una vergüenza.

user Presidenta | Hace más de 4 años

Ja me puc fer soci ? Ho dic per per poder presentar una moció de censura per irresponsables.no es lo mateix pigar que rebre !

user basili camps | Hace más de 4 años

la educacion es un conjunto de conductas, actitudes, maneras de ser. En definitiva educacion es dar ejemplo, buen ejemplo. Estos jovenes jugadores-as de baloncesto que oyen en sus casas criticas continuas a entrenadores y directivos de mayores tambien seran criticon es y no tendran tolerancia ni comprension con el que manda, que indudablemente se equivoca, pero pueden cambiarse cuando llega el momento. Muy malos educadores son. yo no llevaria a un ñiño donde haya estos padres de directivos.

user Juan pons | Hace más de 4 años

Tot per ganes de protagonisme de certs pares que no han de tenir res a veure en ses decisions que es diuen de vestuari i a mes influenciats per una persona que sembla ser ha fer algins paperots quan representaba es Boscos. Sincerament es qui ho paguen son els al.lots i per experiencia puc dir que he conegut i tingut que podien ser bons jugadors i els parrs els han fet malbe. En qualsevol cas sa decisio es seva i no hi queda mes que respectarla(cosa que ells no han fet) i dessitjarlis tota sa sort. Ja es daran conte lo que es tenir i adminiztrR un club

user Maripura | Hace más de 4 años

Maripuri, qui ets tu per recomanar reflexionar a altres pares sobre la educació dels seus fills? Amb els teus en tens prou