user mara | Hace más de 4 años

Per "en fin" que fas a Menorca? Ves_ten si ho trobes avorrit, ningo t'anyorara aqui, pots esta ben segur, no volem amargats a Menorca, parteig i no tornis!

user menork | Hace más de 4 años

Mes de 8000 (9500 extra oficial) entrades venudes... tot venut. Recrod històric a Menorca i de llarg. Tot un exit de concert i d'organització (i no ho dic jo nomes ho diu tambe moltissima gent). Ritmo de la noche fest'ho mirar.

user ido si Migjorn es Gran | Hace más de 4 años

Ritmo de la noche xerres desde sa rabia, enveja e ignorancia... De Ciutadella ets i es nota, i no m'extranyaria que fosis fins i tot músic... Si... Allò que sa vostra estimada (i bonissima, per cert, banda fa) ja ho ha fet sa d'es Migjorn... com per exemple aquelles marevelloses versions (tampoc son temes propis) a n'es jocs d'es pla. Escrius com si crear un espectacle amb temes propis fos facil i no ho es... Tal vegada un dia arribarà i te taparà sa teva boca. Incovació es tambe sa samba a ses festes (agradi o no agradi) i es concerts d'estiu de sa banda d'es Migjorn... Pionera a Menorca amb aquests tipus de concert... La resta (Mama mia de sa banda de Es Mercadal, un espectacle per cert), sa teva (Amb pink floyd, bonissima), li seguiu ses passes. Que visca sa musica i es musics i a n'es rabiosos com tu "pan y ajo" y un poc de Alska y dinarama... A quien le importa lo que tu digas...

user Migjornera 100% | Hace más de 4 años

Moltes pero que moltes gracies per lo de ahir,aço no es veura gaire avegades a menorca i menos a un poble com es migjorn, puc dir que avui em sent moltsisim orgullosa de ser de es migjorn,es concert va ser un éxit pero també ho va ser tota la organicació,no i va aver cap ensurt,cap ferit,cap baralla,si que i avia una cotxada pero en cuestio de 30minuts migjorn va tornar a sa seva normalitat,a sa gent que crítixa lo de ahir..res a aquesta gent ni li contestare perque no te contestació,colau si sapiguesin lo de sa tirolina...GRACIES!

user Asistente | Hace más de 4 años

Pues no, no se vendieron 9000, se vendieron 9700, afortunadamente no pasó nada , pero es evidente que el riesgo de concentrar tanta gente en un espacio tan pequeño es muy grande.

user ritmo de la noche | Hace más de 4 años

Aquesta sentència és de traca: "sa banda d'es Migjorn ha donat una volta a ses bandes (i la resta, amb perdó, copiant però una passeta enrera) i lo d'avui (tot venut!) es un premi a s'innovacio i constancia" Es dia que n'Isaac faci un espectacle amb temes propis, en xerram... innovació diu, momareta...

user sol | Hace más de 4 años

Enhorabona a tots es MIgjorners! Sou es millors gran espectacle, ben montat, amb profesionalitat, i es musics, director i cantant. Inmillorables!!! Besades desde Mo

user Migjorner | Hace más de 4 años

Super orgullos de la nostra banda, del nostre poble, de les autoritats i de tothom que ha participat a n’aquest historic event. Em fa gracia llegir els comentaris aquests de gent de altres pobles criticant sense sebre, humillant sense poder... aquest concert ha sortit perfecte! 9500 persones han disfrutat d’aquest magnific espectacle i tot ha sortit rodat!! Aquesta VICTORIA va desicada a tota aquesta gent que ha jutjat sense sebre i sobretot gracies a tots els assistents! Un Migjorner super orgullos!

user Ovejas | Hace más de 4 años

@te da queen? Sa resposta es; beeeee beeeeee beeeeeeeeee

user Ido si Migjorn es gran | Hace más de 4 años

Migjorne.... y pasó, vaya si pasó. Todo vendido, un exitazo y un gustazo (pell de gallina). Tus males agüeros a fer mil punyetes. Desproposito es tu imaginación... tus humedos sueños pensando en que Mercadal i Mô rechazaron organizar el concierto... jajajaja. Y si lo hicieron hoy se tiraran de los pelos.