user Spartano | Hace más de 4 años

Xec, perdonem , pero no saps de que xerras, mira primer aquets operaris tant dolents segons tu, no son de s’ajuntament ni des consell, pertant no pagas res, segon aquets operaris tenan un sou de merda , si de merda , axi que tot el contrari de lo que tú dius , es consell a Donat ses deixelleries a ferrovial, que es una macro empresa que explota a sa gent,( voldria veuret a tu) Tercera , ells no pesan res , ni toquen res , per que aso no es sa seva feina ,lo que es porcs aquets deixan fora des recinta com podras entendra no es responsabilitat de ells Si sapiguerau lo que fan aquets de Ferrovial en lo que reciclam, tal com hu saben a nes consell alucinarias, pero aquets des consell , que si “pagam” s’enfoten , l’altre día a n’aquet mateix diari hi havia una carta sobre es tracte que rebién aquets empleats d‘aquesta empresa, feia plorar veure lo que tenan que pasar, probablement aso no li importa a ningu, es mes fácil sorti a manifestarse per es del “open arms” o qualsevol altre

user illenca | Hace más de 4 años

Desde que en los puntos verdes te hacen pagar y lo pesan ,hay residuos por todos los lados

user Xec | Hace más de 4 años

El que si que es habitual es anar a tirar el que sigui i veure els operaris que ni es molesten en sortir i de mala gana i amb vessa t'indiquen amb prou feina on hi has de tirar...pendents del mobil o de parranda entre ells...francament sa foto de sa imatge quan la vaig veure i 3 persones a sa garita de xaxara...amb contenidors mitj buits...i tot per recullir as carrer...eren les 11 des mati i ells de xaxara...aso si que es habitual autentics xupapoltrones que no foten brot, i aso es lo que pagam.

user Lluis | Hace más de 4 años

Ayer por la mañana pasé y habia un operario sentado a la sombra con su teléfono móvil en la mano......trabajando???, no creo.....hacen horario de verano, perdona!!!!! Falta la piscina. Se rascan a 2 manos.

user Usuario | Hace más de 4 años

Es que me pix, conservacion y limpieza 0, apuesto a que este comentario sale de un usuario que ha dejado algun trasto alli en medio de la calle i encima se queja de la limpieza y conservacion, incivismo y marranos un 10.

user Yo misma | Hace más de 4 años

De la misma manera que hay para recogida de poda, tendría qué ser la de objetos voluminosos acordar un día semanal y puerta a puerta, no es tan difícil

user Toni | Hace más de 4 años

Camares de seguretat+multa 10.000€,i aclarit

user pzgil | Hace más de 4 años

Pasaros por los polígonos y luego me habláis de reserva de la biosfera. Escombros, basura, vehículos abandonados... Menorca reserva de la billetera

user Deep Prem | Hace más de 4 años

Y los contenedores de reciclaje de los pueblos a reventar. cartones, bolsas enteras de plástico, cajas de botellas dejados fuera durante días. Asco y vergüenza de gestión.

user Xiprinant | Hace más de 4 años

La culpa la té la gent per: (1) no comprar coses de bona qualitat; (2) no conservar-les bé o no mantenir-les; (3) no fer reparar els aparells (conseqüència de comprar-los massa barats i flacs, tot fet a Xina per 4 cèntims, que es romp tot amb una bufada); (4) comprar coses innecessàries per pur caprici o ganes d’aparentar; (5) no voler tenir coses encara funcionals però que ja tenen aspecte vell; (6) perque quan volen tirar una cosa, els hi crema tant a les mans que no ho poden aguantar fins entrar-ho a l’Ecoparc en horari o deixar-ho el dimarts vespre al carrer. Tot el que es compra molt barat acaba tirat aquí més prest del que seria necessari, socialitzant el residu. Si tots els aparells elèctris i electrònics costessin 4 vegades més, ja ho veuriem com tothom els faria reparar 1, 2 i 3 vegades abans de tirar-los.