user Lamo en Xec de Sullestrar | Hace más de 4 años

Es clar que escoltar sa veritat no agrada a aquets que volen comandar sensa banyarse es cul.

user andreu | Hace más de 4 años

100% D'ACORD amb "CRITIC": Compro una casa de camp i deixo de fer feina agrícola doncs el que vull és posar un hotel. La situació del camp és molt difícil i a Menorca li interessa, i molt, poder mantenir-ho. Fer una "renovació del predio" i abandonar l'explotació agrícola és benefici únicament per l'inversor passant a tots els menorquins els costos socials de dependre tota la illa a partir d'ara de l'hosteleria.

user Lamo | Hace más de 4 años

Si aquets francesos en saben tant d'agricultura, per que no comensen en posar en marxa s'agricultura des llocs que compren. I no alreves

user Crític | Hace más de 4 años

Abans d'opinar la gent hauria de conèixer i examinar el projecte.Una cosa és impulsar l'agricultura i els sector agrari, incloses les activitats complementàries d'agroturisme i una altra cosa és terciaritzar el camp, amb un pretext mal dissimulat d'interès agrícola.És cert que s'ha de recuperar el patrimoni rural. Però també és cert que no a qualsevol preu. No tot se val.I els pretesos beneficis econòmics i socials que es vol conferir a qualsevol iniciativa o promoció, sense més arguments, no superen una anàlisi en profunditat, en molts casos.

user Tomeu | Hace más de 4 años

Este es el principio del fin del GOB. Han desenmascarado al grupo mafioso que mueve los hilos de Menorca a conveniencia.

user Què trist | Hace más de 4 años

Palmeros i més palmeros voluntaris pels ricots perdonavides...ric per no plorar de patetisme...feis vergonya tots "monsieurs"

user Lobby | Hace más de 4 años

Fins que sa gent no entengui que el GOB està fent sa feina de lobby...tot està perdut per Menorca.

user Talaiot | Hace más de 4 años

Bienvenidos inversores, para ver k parte del campo se degrada, que venga esta y otra gente ya afincada aquí y den trabajo, bienvenidos. Esta gente ya cuenta con un número de personal agrario, por qué se mete el GOB, una nave para guardar enseres y tractor, no creo que sea un ataque ni a la vista ni a la ecologia. Hay que ser un poco más laxos, si fuera para una piscina no estaría de acuerdo, pero para guardar el tractor... Venga va. Otra cosa, me parece estupendo, que gente del Consell vaya de vez en cuando a todas las fincas a comprobar que se cumple la Ley, para que no se construya más de lo que toca. Esto es trabajo para Menorca, y para todo el año.

user Llorenç | Hace más de 4 años

De quién habría que fiarse..........? porque.....................

user Tomás | Hace más de 4 años

El GOB hay una cosa que no tiene ni puñetera idea: jugarse el patrimonio para crear riqueza. De eso no sabe nada de nada. De vivir de la sopa boba sabe mucho.