user ruben | Hace más de 4 años

una cosa es rifa i un be i s`altre fer.lo net i fer-ne publicidat,,, fer net es be esta be clar que si,, despres es que li toqui a sa rifa ja el te net... pero fer-se una foto, per sortir as diari,, crec que es excesitiu i fora de test..

user Tomeu | Hace más de 4 años

Estimats Ciutadellencs, lo que heu de fer és quedar a a ca vostra, davallar de s, ase i sobretot aprendre a respectar. Sant Bartomeu és sa nostra festa I a diferencia de Sant Joan lo que sí tenim a Ferre és que tothom és benvingut... Mai sentireu cantics xenofobs I xovinistes tipu: maones es qui no boti, no en volem cap q no sigui d'aquí, no volem catalanes no volem mallorquines... Gran festa!!!

user Bing | Hace más de 4 años

Cada any venc De Mô a Ferreries per Sant Bartomeu. Són unes festes collonudes, igual que sa seva gent. Es cabildos que sempre bramau per no res no feis cap falta.

user Animalisy | Hace más de 4 años

Deixau els animals tranquils, semblau prehistòrics.

user Dona | Hace más de 4 años

Ses dones només surten a segona fila, a Ses fotos i repartint ensaimada, tanta diferencia no n'hi veig....( tenim feina per fer encara a tots es pobles) Un parell de Ciutadella donant instruccions...(patètic) deixau de filmar-ho tot perquè entre tants d'ulls només veim es defectes. Cadascú fa sa festa a sa seva manera si tothom s'ho passa bé. Visca Sant Joan i visca Sant Bartomeu.

user Ciutadella69 | Hace más de 4 años

Jo som ciutadellenque i sant Joanera, però me sap molt de greu que hi hagi que es creguin que tots pensam com aquets que critican ses festes des altres pobles de Menorca, sa meua família i jo, sempre que podem mus agrada anar a disfrutar de totes ses festes, perquè a totes hi ha cavalls i en totes sa gent tenen ses metexes ganes de disfrutar i fer festa. Respectant a tothom per favor, que de vegades semblam fiets petits!!!! Bones festes de Sant Bartomeu!!!!

user Tenim fabiolera | Hace más de 4 años

A ferreries evolucionam homes i dones tots som iguals. I n'esteim moolt orgullosos i orgulloses.

user Protesta | Hace más de 4 años

Jo, com a senyal de protesta, crec que lo millor que podem fer és ciutallencs és no anar a Sant Bartomeu aquest any i si l any que ve ho tornen a fer, millor anar hi mai més. Jejeje

user ... | Hace más de 4 años

Trob que a Ciutadella, us podriem copiar es concurs des pinyol d'oliva!

user Xineta-panxa roja | Hace más de 4 años

Potser s'han copiat coses de st Joan, però per sort a Ferreries fa anys que ses festes evolucionen i surten caixeres!!!Pets guardians de ses tradicions Sant Joan ja és hora que vos fegueu net es llombrígol!Bones festes