user Pacopepe | Hace más de 4 años

Lo han dicho, lo sabemos todos, pero como tenemos que vivir aqui ....Los siete niveles administrativos son un CALVARIO para el progreso y los emprendedores...Ademas vengativos.....Tenemos 4 años MES!!!

user Xec | Hace más de 4 años

D'una mitja d'uns 30 documents entre projectes llicencies autoritzacions sectorials un proces que acaba amb sa paciencia i ses ganes de qualsevol mortal...els inutils de torn de l'administracio ara resulta que els falta.un document verdaderament irrissori per tenir el vist i plau definitiu? I el famos concepte que els mateixos inutils de s'administracio s'omplen sa boca descarregan'se tota responsabilitat de control que es diu Declaracio Responsable dels titulars que ben segur que s'administracio te dit document? Dita declaracio es crear per eximir qualsevol responsabilitat a s'administracio...dit d'altre forma l'assumeix el titular...quantes entitats publique colegis publics consistoris disposen de ses llicencies sectorials i sa obertura definutiva?....doble rasero...despotisme administratiu i evidenment queda clar que qui ha ordenat posar es ventilador potser fa massa anys que escalfa poltrona dins s'administracio. 7 nivells administratius...per una punyetara llicencia obertura.

user Empresaris tipus tauró | Hace más de 4 años

El Menorca només dona veu als palmeros- llepons i no als què no ho feim ni ho som?

user calimera | Hace más de 4 años

mirant es comentaris i es punts (verds i vermells) me quet amb sa boca OBERTA,RESULTA QUE S'APOIA MES ELS INFRACTORS QUE ELS LEGALS...alucina!!!!!!! AHHH i es politics es fan sa foto...….

user Vergonya senyors | Hace más de 4 años

Veig es vostres comentaris...i mare de Déu. Ja no es que es territori estigui acabat, es que esteu acabats com poble. Vergonya senyors, vergonya!

user Eleccions | Hace más de 4 años

A toooots els comentaristes facciosos: com és que no respectau els resultats de ses eleccions??? Disfruten de lo que votaron otros. Minoría es minoría. Shhhh

user Pere Marques | Hace más de 4 años

Increíble projecte! Rallar d arrogancia, es simplement una falta de mires per el bé comú, empleo, i gent de calitat sense agressió al territori! Frlicitats

user helena pons | Hace más de 4 años

Només tenc paraules d'agraïment per els Sres Biousse, per tant meravellós projecte . Ajudem a tot aquest turisme d'excel·lent qualitat. Gràcies per invertir a Menorca.

user Joan Marques | Hace más de 4 años

Enhorabuena a estos señores que han tenido la valentía de invertir en Menorca, ojalá se dejaran de poner trabas para que estas personas estuvieran orgullosas de estar en Menorca. El Gol está claro que no acepta críticas, y ahora les va a masacrar. ENHORABUENA A LOS SRES BIOUSSE

user Arrogants descoberts | Hace más de 4 años

O sigui que aquests ponents tan arrogants que diuen que tot va tant lent, fa un any que han d'entregar un paper i no l'entreguen. Açò no ho van explicar a s'illa del Rei? Quin parell de dos!!