user A Xiprinat | Hace más de 4 años

Tú tranquilo, que ya hay medios muy eficaces y que están siendo puestos en práctica para obligar a la masa de la población a hacer todo lo que dices: subidas masivas de impuestos, despilfarro del dinero público en planes absurdos e inútiles y más prohibiciones. Todo lo que comporte un aumento general de la pobreza y la dependencia de la magnanimidad del poder político. Una vez que consigáis reducir al 99% de la población a la indigencia, nadie podrá pensar siquiera en usar el coche, ir de vacaciones, usar calefacción en invierno, ducharse o comer carne siquiera un día a la semana. Sólo los caciques de la nomenklatura parasitaria como tú disfrutarán de esos privilegios, como debe ser.

user El Desembarco | Hace más de 4 años

En mi opinión hace más falta declarar una emergencia psiquiátrica por causa de la panda de dementes que nos desgobiernan.

user josep | Hace más de 4 años

a xiprinant, lo que dius que es tindria que fer es retrocedir a la edad de pedra, lo que tindria que fer la gent normal, el problema es que la gent amb poder politic i adinerat, no o faria, i i sempra rebria al mateix, sembla que la persona normal que traballa sigui la culpable de lo que esta pasan, cuan els culpables de veritat son els goberns amb comnivencia amb els grans capitals, multinacionals i ejercits son als verdaders culpables del desgavell atmosferic que ia, mentras aixo pasi, no li demanin al poble que faixi sacrifisis, tontos no.

user Per en xiprinant | Hace más de 4 años

Tot açò que dius esta molt bé, pero NOMÉS proposen fer una declaració reconeguent que la situació es la que es. NO diuen res de fer cap actuació concreta....

user Xiprinant | Hace más de 4 años

Sí, «MARTIN», tot això i més. Gràcies per les felicitacions, però el que faci jo tot sol no salvarà el benestar dels vostres descendents. Hauria de fer un curs a l’escola d’adults, però a jutjar pels dits vermells, trob que no s’hi apuntaria ningú, o bé seria ploure damunt banyat, que tampoc millora res.

user Seny | Hace más de 4 años

Es cert,es personal,pero aquest govern i els seus seguidors no han fet res pes medi ambiente.

user MARTIN | Hace más de 4 años

Per el comentari de Xiprinant. I Voste ho fa tot això? Si es aixi FELICiTATS !!!!!

user Sans | Hace más de 4 años

Emergència idiótica del Consell. Aixó haurien de declarar.

user Xiprinant | Hace más de 4 años

Increïble que hi hagi gent que comenti que li sembla exagerat, quan el problema és tan gran i inamovible que ni encara que ens posem tots a treballar des d’avui a plena jornada només per corregir això, dubto que ho aturessim. El que s’hauria de comentar és que no és tant el que faci el Consell o el Govern, com el que pugui fer cadascun de nosaltres. Sou capaços de deixar el cotxe? Sou capaços de no anar de viatge per turisme? Sou capaços de no emprar ni calefacció ni aire condicionat? Us podeu dutxar amb menys de 10 litres d’aigua? Teniu 2 fills o menys? Menjau carn només un dia a la setmana? No? Idò sou vosaltres els que us haurieu de posar en emergència, perque el problema és dins CADA CASA.

user idò | Hace más de 4 años

Venga, a inventar feines que fa falta...i lo de Favàritx (per posar un exemple) sense fer; i es transport aeri un altre xiste. Fa pena.