user Xoroi | Hace más de 4 años

Ara ciutadans per correspondre a sa injerencia del PP hauria de dir que no en vol saber absolutament res de ells fins que no posin un portaveu que no tenvui res a veure amb es governs den Matas.

user carme | Hace más de 4 años

Anna no veus que tens problemes per tot on vas? aixó és perquè els de portes tu, tothom amb dos dits de front ho veu ben clar. No serveixes per coordinar ni dirigir, igual per altra cosa pot ser si. I no contis més rondalles, ni cerquis culpables més enllà de tu mateixa, quan una té problemes per tot és perquè el problema es ella mateixa..

user afiliat Cs Ciutadella | Hace más de 4 años

Aquesta legislatura passada van dimitir del PP o renunciar a prendre possessió de s’acta de regidor "només" Juanjo Pons (portaveu), Anna Maria Bagur, Rita Lorente, Núria Torrent, Assumpta Vinent, Cristóbal Caules, Guillermo Bosch, Emma López i Diego Pons va passar del PP a Vox sense deixar s'acte i a Ciutadans no ens vam ficar per res en questions internes del PP, com han fet ells amb es seu cínic comunicat d'avui. Fan veure que deprés des espectacles que han donat continuament els preocupa ara na Pons Capella, quan lo que els de preocupa es tornar a tenir una oposició que els hi fa la competència i és de fet molt millor que sa seua i hi van a remolc. Proposarè col·laborció zero amb aquets entrometedors per sa seua falte de respecte.

user Zidane | Hace más de 4 años

Después de la dimisión por motivos de salud de Joan que siempre ha sido el alma de UPCM y desde 2015 de Ciudadanos, los de Cs estamos bastante satisfechos de como ha quedado el grupo municipal con el nuevo portavoz Jaume, Udi y la subida de Isa, seguro que harán un gran equipo, a Pons Capella fingen que la van a echar en falta... en el PP! Pues que la fichen que el traspaso es gratis y así nosotros encantados y todos contentos.

user ciudadano de Ciutadella | Hace más de 4 años

Eso, que se la queden en el PP que hacen ver que la quieren tanto, la pongan ellos de portavoz y la lie por allí, en vez de inmiscuirse los del PP en asuntos internos de Cs.

user PSOE->UPCM->Ciudadanos | Hace más de 4 años

Brutal: PSOE->UPCM->Ciudadanos.Si hace PP->Podemos habrá cerrado el círculo. Complicado confiar en un/a político/a que ya ha estado en 3 partidos políticos...

user Español | Hace más de 4 años

Joan Triay, como el Cid, depués de "muerto" gana batallas. Grande Sr. Triay. Sra. Pons, váyase a su casa y deje la política. Extraña la velocidad del PP en lamentar la baja de la Sra. Pons, quizá ya lo sabían y tenían la lamentación pública preparada. Vaya panda de hipócritas. Lástima que el Sr. Triay no sea aún concejal.

user Francesc | Hace más de 4 años

Bon vent de popa i empopada cap al PP

user Bye, bye | Hace más de 4 años

Bye, bye. Pel que llig potser tambe seria millor que es dones de baixa i anes a sembrar discordia a ca el PP, despres ja no hi quedara mes que podemos per provar.

user ciutadellenca | Hace más de 4 años

Els del PP fan comèdia fent veure que els hi ha caigut sospitosament malament aquesta dimissió, natural perquè la feien ballar al so que ells volien, ara si que anam bé noltros, amb es nou portaveu, sa nova regidora i es regidor que ja teniem dalt la sala Ciutadans sortirà molt reforçat i el PP que faci els seus comptes que ja a molt temps que de cada bugada perd un llençol.