user Náucrates | Hace más de 4 años

Interessant debat aquest. Havia dit que ja em sembla bé que l'afluència s'autorreguli, ja sigui perquè no es vol pagar el bitllet de bus, o perquè no es pot aparcar a Maó. Ara afegiré una possible solució: si tan interessa que venguin turistes a Maó, que els posin un bus gratuït fins a Favàritx (finançat per l'impost turístic?), i que faci aturada a un aparcament a prop de l'accés a la carretera que hi condueix. Des d'allà un altre bus llançadera per recollir aquests visitants i aquells que venguin de fora de Maó, i dur-los fins a Favàritx. Ara bé, amb la limitació en el nombre de visitants que es desprengui d'un estudi seriós de capacitat de càrrega d'aquest lloc, més enllà del qual no es permeti l'accés. Qui matini més entrarà amb major probabilitat

user ,,,,,,,,, | Hace más de 4 años

No està tan malament.Son uns quans turismes menys.

user Solucions n'hi ha | Hace más de 4 años

A 2000: No pots estar mes equivocat...no visc per res del turisme. Es més, com menos gent vengui mes tranquila estare a ses platges que anavem des de petits. Però haurem d'anar a altres pobles: anar a Alcalfar, Binibeca, Son Bou..perquè a Maó tenim sa meitat de platges inaccessibles tot s'estiu gràcies a aquest problema. Estic d'acord com proposen per aquí a poder anar amb cotxe fins alguna tanca aprop de Favaritx, i d'allà pagar 1 euro o algu aixi (al menos els residents!) per anar amb bus fins entrada a camí que va a platges. També visc bastant enfora d'estacio de busos i per deixar cotxe allà es un horror.

user Hectiria | Hace más de 4 años

Era de esperar la temporada ha, sido una muerda pinchada en un palo😒 gracias ajuntament

user 2000 | Hace más de 4 años

@INACCESIBILITAT I IMPOTENCIA.@idò:A veure si ho entenc.Demanau que posin totes les facilitats perquè vingui més turisme perquè clar viviu d´ell.Després us queixeu perquè no podeu anar a les platges(verges?) a l´agost o mai.Que potser no estar prou ben organitzat segurament que no,tot necessita el seu rodatge per anar afinant.Segurament voldrieu que tot Menorca fos un gran parking.A Formentera ho fan prou bé.

user Idò | Hace más de 4 años

I qui ho paga això? Els residents que paguem els impostos,no? Jo he vist el bus varíes vegades amb 4 o 5 usuaris, això no contamina? He vist com amics que han estiuetjat a Menorca no entienien el servei, és a dir si entenien la preservació del medí però no entenien perquè no hi havia un parking habilitat més a prop com a Macarella, perquè havien d’anar fins a Mô i allà buscar-se la vida per aparcar perquè tot era zona blava, no entenien perquè l’últim bus sortia a les 19 i no podian veure sa posta de sol des del far o desde sa platja. Entenc la seva indignació perquè Menorca senyors no és barata pels turistes que fugen del tot inclós, perquè com a menorquí m’indigna que hem robin el meu lloc preferit, que no pugui disfrutar de cala presili o cala tortuga, que un estiu més hem senti estafat per un polítics que no saben fer la seva feina, per una empresa que s’omple les butxaques en nom de la preservació del medí, que hagi d’esperar a l’octubre o novembre com l’any passat per anar-hi.

user INACCESSIBILITAT I IMPOTENCIA | Hace más de 4 años

Estic totalment d'acord a voler protegir es paisatge i no massificar..Però soc maonesa i tenc 2 fillets i no puc evitar sentir que ses platges des meu poble estan SEGRESTADES i ses uniques opcions son pagar casi 30 euros per anar.hi tots a casa a veure-les..potser ho entendria s'agost..però fa pena veure que passen els estius i es fillets son de Maó i no han pogut nedar-hi mai.

user jxuc | Hace más de 4 años

Idò a jo me sembla que, tot i que hauria de ser superior, 68 persones són moltes persones. Suposa que almanco aquestes no agafan cotxo per anar cap allà i destrossar, perquè lo que fan es cotxos allà és destrossar, es paisatge. Es problema és que Favàritx no ho coneix ni Déu, mentre que Macarella apareix en totes ses revistes com sa millor platja d'Espanya i des Mediterrani. A s'hora de decidir, amb limitacions d'accés, tenen clar on anar es turistes.

user jordi | Hace más de 4 años

jajajajajajajajaaj una pregunta, quines son les vostres fonts? em sembla increïble que no inclogueu a la noticia que enguany, a diferencia de l'any passat, una mitjana de 30 cotxes han aparcat a sobre la calçada( a sobre vol dir a sobre)...i ningú ha fet res. Com quan es podia accedir i a l'estiu hi havien més de 50 cotxes aparcats a la calçada i tampoc ningú va fer res( ni guardia civil, ni seprona, ni el parc ni el consel....i ara tenim el que tenim...un servei de vergonya, inútil i mal planificat. Entenc perfectament que per qualsevol persona que no sigui de maó se li fa pràcticament impossible poder anar a les platges de favaritx. Jo visc a la mateixa carretera de favaritx i porto 2 anys intentant que ens puguin facilitar l'accés als veïns i la resposta és que no podem tenir privilegis. i així anam. Mentrestant practicament ha acabat l'estiu i encara seran capaços de mantenir aquesta situació fins finals d'Octubre jajajajajajajajajajajajaj bones festes

user ex-sonbouer | Hace más de 4 años

Aparcar en Son Bou : ¡¡¡¡¡¡¡¡¡UNA VERGUENZA. En la playa mas turística y grande de la isla NO HAY UN APARCAMIENTO EN CONDICIONES¡¡¡¡¡¡¡¡¡