user Pau | Hace más de 4 años

Aquesta dona per tot arreu ha acabat igual, així que és una bona notícia aquesta dimissió, amb s'altre regidor, es nou portaveu i sa regidora que pujarà Ciutadans hi sortirà guanyant molt.

user Toni | Hace más de 4 años

La van destituir de portaveu perquè no podia anar i poc després es va agafar un rebot contra el nou portaveu que segur que ho farà molt millor que ella i com no li van aguantar va dimitir. Sort que a Ciutadans van tallar en sec perquè a on va fa capelletes i porta conflictes.

user john | Hace más de 4 años

¿Y qué pasa si Joan Triay manda? No hay ni ha habido político tan decente como él. ¡Qué siga por muchos años! Los demás deberían aprender de él y la primera la política que acaba de dimitir.

user Xoroi | Hace más de 4 años

Ni mirlo, ni blanco, ni den Triay, topo del PP descobert i neutralitzat.

user Tiruri | Hace más de 4 años

No era el mirlo blanco d'en Triay?

user Kim | Hace más de 4 años

Por los servicios prestados que se la queden en el PP, la pongan de portavoz y la lie por allí, con las correspondientes discrepancias, pollos y posterior e inevitable dimisión, así seguro que los del PP estarán suficientemente entretenidos sin tener que inmiscuirse en los asuntos internos de Cs.

user dani | Hace más de 4 años

Enhorabona i sort a sa nova regidora Isabel, amb Jaume i Udi sereu es millor equip de dalt la sala.

user Fran | Hace más de 4 años

Veo que en el comunicado del PP en el que parece que van a declarar unos días de luto oficial por la dimisión de Pons Capella, hablan del "bé" de Ciutadella, sin duda debe sobrar el acento y se deben referir al cordero y no al bien de Ciutadella, porque lo que es a Ciutadella los del PP la dejaron en la más completa ruina solo en el mandato aquel con los dos Casasnovas al frente.

user ciutadellenca | Hace más de 4 años

Als del PP els hi ha caigut sospitosament malament aquesta dimissió, ja que la feien ballar al so que ells volien, ara si que anam bé noltros, amb es nou portaveu, sa nova regidora i es regidor que ja teniem dalt la sala Ciutadans sortirà molt reforçat i el PP que faci els seus comptes que ja fa molt de temps que de cada bugada perd un llençol.

user Tomeu | Hace más de 4 años

Bona foto, ses quatre persones que estan assegudes segueixen fidels a Cs, mentre s'altra, después de mostrar es llautò i dimitir com acostuma i ha fet atres vegades sembla per les seves xarxes socials que segueix sent una espècie de portaveu oficiosa... del PP. Quan una no té conviccións es tan facil baratar de principis com de sabates.