user Ffff | Hace más de 4 años

Hola. Per Ramón... Que té a veure la alerta taronja amb el pregó? Després el Sr. Alejandro és el que públicament amb un alt carreg militar va dir:" con algunas familias es imposible hacer nada porque están instaladas en el odio, y otras sólo quieren humillar al ejército y conseguir dinero" " los militares no organizamos viajes de novios a Cancún"... Després de l'accident del yac-42 i el posterior reconeixament dels cosos... Pot ser conegut, però davall el meu humilt Punt de vista, és un pocavergonya i va faltar al respecte als familiars del 62 morts... Per això benvingut meteoroleg Tomás Molina. Salut

user Sectarios | Hace más de 4 años

Toda la razón Ramón, cuanta envidia con los que tiene muchos méritos.Los representantes actuales representan la decadencia.

user josep | Hace más de 4 años

ramon, per que te que ser un militar que faixi el prego, creec que ja personas mes importants per fero i mes inteligents.

user EL LECHUGA | Hace más de 4 años

Que llueva y que se limpie todo de tanta mala baba que hay.

user Crític | Hace más de 4 años

Ja tenim, com sempre els experts..... La meteorologia, com altres ciències (com la medicina), no són exactes. Això només ho són les matemàtiques. En el cas de la meteorologia, funcionen per paràmetres físics i estadístics i les alertes són per prevenir riscs a les persones. Ara bé. Si tan convençuts estau de que teniu raó i tota la resta del món s'equivoquen, anau a fer una activitat a l'aire lliure avui o anau a fer un torrent avam com funcionen les vostres teories, únicament basades, amb els vostres criteris personal i acientífics. I per no parlar dels comentaris surrealistes absoluts... Enguany el nivell de pluviometria dels observatoris de les Balears no és propi d'un clima mediterrani, sinó d'un clima desèrtic. I això no ho resoldrà aquest episodi, encara que fes 100. Molts observatoris no arriben als 150 i poquíssims superen el 200, en els 8 mesos i mig que portem. I les previsions sobre el canvi climàtic van en aquesta línia: menys pluges i més torrentalitat

user robert | Hace más de 4 años

pues si llueve esto,, vayamos preparandonos por todo inundaciones, cortes de luz (asegurado) y demas probelmas

user Crítico | Hace más de 4 años

La última alerta naranja, aparte algunos puntos como Calan Porter, se quedó en poco mas que unos chubascos. Veremos a ver que pasa mañana...!!!

user Menorquí | Hace más de 4 años

Falta fà que plogui, que ho faci de manera abundant però sense fer mal. Avam que passa és pròxims dies.

user ramon | Hace más de 4 años

Bendita lluvia. Ojala se vayan todos los turistas y nos dejen solo a los menorquines. No queremos a nadie. Porque vienen gente que no son de Mahon a hacer pregones de las fiestas populares ??? no hay gente famosa en Mahon como el Sr., General... político, presidente de la isla del Rey, el Sr Alejandre, la persona mas famosa de Menorca, por ejemplo ???

user Necronomicon | Hace más de 4 años

Y calor para el polo norte!! Le ha faltado decir al gurú del cunyadismo local.