user Va gros | Hace más de 4 años

Joan s'ingenier devia ser de l'unió, no passis pena, si pensas massa tot te dur a l'unió

user Joan villalonga | Hace más de 4 años

Si pe festes no cantesin tant malsment aquestes coses se evitarían

user Crític | Hace más de 4 años

El règim de precipitacions mediterrani, sobretot a finals d'estiu i començaments de tardor (i en bona part de l'any), presenta aquest component de precipitacions fortes i de relativa curta durada. Això fa que moltes vegades les infraestructures de recollida no donin abast. No és cert que aquestes quantitats siguin "quatre gotes", com diu algú i que no s'entén que es produeixin certes inundacions i acumulacions puntuals. És impossible fer una xarxa capaç d'absorbir aquestes puntes. D'altre banda, és cert que de vegades s'acumulen residus en els imbornals, però molts dels residus són humans. També la gent hauria de ser més cívica i no tirar brutesa. O, fins i tot, recuperar la tradició que hi havia (i com es fa a molts de pobles petits), de què els veins també s'ocupin de netejar el seu tros de carrer i de treure fulles i altres residus dels imbornals, sobretot quan hi ha avís de precipitació. Els ajuntaments tampoc no ho poden fer tot.

user roberto | Hace más de 4 años

vamos nada nuevo lo esperado inundaciones,, y algunos hoteles de los años 70 agua por todos sitios habitaciones, comedor, bar, etc.. y despues se quejaran,, reformas necesita la planta hotelera..porque vaya imagen estamos dando a los turistasw,, con 2 gotas se arma el belen¡¡

user Mala sort | Hace más de 4 años

Ja va bé que per Menorca passin aquets desastres, sempre senser fer mal a ningú.. Però aixi teniu una mica més d'hulmitat i veieu que no sou el melic del mon.

user De risa | Hace más de 4 años

Vamos a ver que ha llovido pero no ha sido para tanto y media isla con dos palmos de agua por las calles, como es posible que en calles y rotondas reformadas hace cuatro días se formen estas piscinas? Pero como aquí no pasa nada, nos reímos viendo el agua, anda mira cuanta agua. En otro lugar dirían, pero quien ha hecho esto tan mal? Q lo arregle!

user joan | Hace más de 4 años

Sempre que fa aquestes aiguades i veig ses basses de mig metre de fondària de ses rotondes de via de Ronda pens qui devia ser s’enginyer de camins que les va dissenyar...

user bugar des canal | Hace más de 4 años

Vendo agujeros hechos para desagües, hasta 150 cm de diámetro . No se atasca. Incluso para paso de kayaks.

user pzgil | Hace más de 4 años

más depósitos de agua de lluvia, luego vienen las sequías y todo son lágrimas

user Carmen Moñino | Hace más de 4 años

Todo pasa porque la mayoria de las rejas de alcantarillado estan sucias o tapadas de suciedad. Revisenlo ayuntamiento!.