user 2000 | Hace más de 4 años

Ojo de halcón: Per a la teva informació segons l´Estatut de Balears la llengüa pròpia és el català amb totes les diferències que vulguis.Quin menorquí xerres el de Ferreries-Ciutadella-Migjorn.Mahó,,,,.El que vagi més o menys gent a la DIADA que son molts més dels que van a Barcelona,no vol dir que hi hagi menys independentistes.Si vosaltres esteu contents sent els vasalls de Madrid pos molt bé,però deixeu de ficar-vos amb els catalans.

user Razonable | Hace más de 4 años

Una imagen fastuosa. Y una oportunidad magnífica para aprovechar y reasfaltar Barcelona que falta le hace. Y asunto resuelto.

user Ojo de halcon | Hace más de 4 años

Per tots aquells que tenen negatius a nes seus comentaris, que son pocs per cert. Aquí no mos interessa res de lo que passa a Catalunya, lo que tenen sho han cercat. Aquí ni xerram català ni mos sentim catalans, defensam es Menorquí davant de tot. Per aço una noticia de lo que passa a Catalunya no mos interessa i no ha de sortir a sa nostra prensa. Cada vegada sou menos a sa vostra Diada dindenpendentistes.

user Ciscu | Hace más de 4 años

dic, fest-ho mirar o reventaras de la ràbia. Ja saps que la república no existeix, id... A noltros els menorquins, ens deixes estar que ja som majorets en el temes de sobiranies (amb la nostra història, ja n'anam prou servits com per ara caure amb la vostra ridiculesa) tocam de peus a terra fa molts anys, no com voltros que us han ben aferrat els vividors del 3 per cent i no ho voleu veure, per aquest motiu sou una pobra gent

user cromapons | Hace más de 4 años

Cada any els catalans ens donen un exemple de reivindicació de la seva cultura, que te´com a eig principal la llengua, que també es la nostra, una llengua mil.lenaria bonica i rica, que per desgracia, mols dels que aqui escriuen, no mourien un dit per defensar-la. Peró els catalans son tossuts i pacifica pero obstinadament reclaman el dret a decidir, algo molt corrent avui en dia, peró espanya viu en el passat i es pasa pel forro la oponió d'ells i per mes inri els hi envia a la policia i la GC per apallisar-los. El meu cor esta amb ells, la llibertat es dificil de conseguir, peró s'obre pas com la vida mateixa i avui en dia no s'enten que ningu sigui espanyol a la força, sense el seu consentiment i a Catalunya n'hi ha molts que no ho volen ser.

user Nofre | Hace más de 4 años

Perquè no van enfocar sa Gran Via.. no hi cabia una puça !!!!

user dic | Hace más de 4 años

Ciscu:Pobres de vosaltres.Us foten molt més que als catalans i no sou capaços de moure un dit.Cornuts i pagar el veure.Se us pixen al damunt us diuen que plou i vos ho creïeu.Valtros si que sou pobre gent.

user ,,,,,,,,, | Hace más de 4 años

Ojo de halcón. Absurd el teu comentari.

user Ojo de halcon | Hace más de 4 años

Cada vegada son menos es seguidors d'aquesta idea absurda de s'independentisme. Menos mal. Ara sí, una cosa que no entenc es que se li doni tanta importancia a aquesta noticia; a noltrus mos es igual lo que facin es catalans, o sigui que no entenc que fa aquesta noticia a nes nostru diari quan es problema es d'ells. En aquest sentit no hauria de sortir res a sa nostra prensa ja que es problema es d'ells; que s'apanyin tot sols

user Biel | Hace más de 4 años

Sort que les manis per la unitad d´Espanya passen dels 3 milions de manifestans.El govern espanyol ens tracta tan i tan bé.Que n´arrivem a ser de rucs.