user Anton | Hace más de 4 años

El que més em sorprèn de l'article, és que en cap moment fa referència al nombre de vaixells i de passatgers o previsions de futur, per justificar totes aquestes inversions. Hi ha ports públics que fa anys i anys, que no s'han dragat. M'oblidava que el conseller és menorquí.

user Viva Villa ¡¡ | Hace más de 4 años

Clarooo faltaría más y a seguir beneficiando a EMPRESAS Y USUARIOS MALLORQUINES. ¡¡ como se han aprovechado de obcecación ciutadellenca de tener algo, lo que sea!!! y lo estamos pagando toda la isla.

user gabilon | Hace más de 4 años

208.115 € en una escalera? Imagino que de marmol con incrustaciones de oro y diamantes. No?

user Marlita | Hace más de 4 años

Este conn el dinero de los demás es capaz de comprar un chalé a cada visitante de la isla en marcos no te vergonya

user Indignacio | Hace más de 4 años

Menorca reserva de la biosfera: la central electrica mes contaminant de l'estat, sense capacitat de tractaments dels residus, inversio millonaria per un port artificial tinguent el port mes gran de europa a 50 km fent saturar i destrosant la carretera amb els trailers. Ara aso si, tots els eco progres amb el seu lloc i el seu salari ben pagat, tots fent bona propaganda de la gran feina que fan per Menorca.

user fernando serrano llabres | Hace más de 4 años

y en Mahón ni un puñetero duro este año la mitad de cruceros de mal en peor recordadlo a la hora de votar

user Ramses II | Hace más de 4 años

Y todos estos cientos de miles de visitantes que se supone que nos visitaran de qué estación de autobuses podrán comprar su ticket para o por si quieren puedan visitar Ferrerías. ¿En una barraca construida con madera de pallets y debajo de una polvorienta y mugrosa marquesina? Cuando el sueldo es excesivo se pierde la vergüenza y comienzan los desvaríos.

user Rafa Femenías | Hace más de 4 años

Bon dia i salut: El que no faríem en la gestió personal de la nostra economia i del nostre patrimoni, ho fem amb els diners públics. 145.000.000 de € "invertits-tirats" . Un suposat: i si d'aquests haguessin invertit 110.000.000 € en benefici de Ciutadella, i 35 en millorar el Port de Maó, només per posar un exemple. Com deia algú aqui, sembla que hi ha una curiosa obsessió en establir un "pont" Mallorca-Menorca-Mallorca ". A qui beneficia realment aquesta infraestructura faraònica?. Salutacions cordials.

user Joseppe Steward | Hace más de 4 años

No volien dic i de cada vegada es més gros. Pronostic que Cala´n Brut d´aquí poc es convertirá en Port Esportiu. Primer li han posat baranes a nes replans, ara una barqueta amb una boa, després un altre...

user Menorquí | Hace más de 4 años

Vergonya és, lo que s'està gastant amb aquest dic. Ja va costar lo seu quant és va fer, crec que hi ha moltes més prioritats per fer abans que aquestes.