user Maria | Hace más de 4 años

Nul•la capacitat d’adaptació d’alguns comerciants a un event tant multitudinari. Un 10 per s’organització que va escoltar queixes es primers anys sobre talls de carretera i els ha minimitzat.

user Reforçament a nes comerciant | Hace más de 4 años

Ni septiembre és apropiado para cerrar todos los aparcamientos de la zona marítima TRES dias Ni los ruidos ensordecedores favorecen la tranquilidad que en temporada se busca. Por qué no se realizan en octubre a mayo? No decimos que desde el ayuntamiento se marcara la fecha de celebración aunque hay quien así lo cree

user Per Atletic | Hace más de 4 años

Me sembla malament que critiquis que s'organització guanyi diners. Açò és una feina, un negoci, i està clar que ho fan per guanyar diners. No crec que es propierari de un restaurant, un super o una tenda faixin feina per perdre diners. Idò ells tampoc. Si te sembla que és un xollo, ja saps que pots fer, apuntet a nes carro. Impersonalment crec que és una promoció turística molt bona, demostrant que a s'illa hi ha més coses que platjes, perqué es qui només cerca una platja té altres opcions més econòmiques i igual de polides (Grècia, Croàcia,...)

user Miquel | Hace más de 4 años

Per a yo bobo: Vostè de on volia sortir i a on volia arribar? Veurà com li trobaré un camí alternatiu sense problema, sa questió es queixar,nos de tot.

user Yo bobo | Hace más de 4 años

Per esvalot. Sa carretera de maó a Fornells ,tancada de 7 a 12, i sa de Binifabini ( subaida ) igual. Quin pas alternatiu tenim? Si tan sols podíem sortir de casa? Podiem sortir antes de les 7 ,sí. Tens tota sa raó, però vostè té al.lots petits?. Jo no estic en contra però es podria fer un circuit i donar voltes envers de tancar carreteres. Es sa meva opinió.

user Asvalot | Hace más de 4 años

Cinc hores de carreteres tancades? Que podria ser que vostè s'equivoques de triatló i tal vegada de municipi? Sa carretera de Fornells va estar tallada de les 7.30 a les 8.45 hores. De les 8.45 a les 12.15 hi havia pas alternatiu, lo que vol dir que ses autoritats regulaven es trànsit, però es podia passar. Ses altres estaven tancades, si, però s'hi podia sortir a una hora més matinera de lo habitual, si, però es podia sortir. A n'es comerciants... Si t'omplen es municipi de gent i resulta que tens sa facturació més baixa de sa temporada o bé es teu producte no atreu, o bé és que no tens ni idea de ser comerciant. Que Fornells estava ple de gent, que hi havia restaurants amb coa per poder seure a dinar. Me sembla un disbarat tan gran que te duguin gent (INSISTESC, s'accés a Fornells només va estar tallat una hora i quart) i diguis que és lo pitjor. Saps que n'hi ha de xerrameca i de poca informació...

user Comerciants expliqueu | Hace más de 4 años

M'agradaria saber quins són els problemes pels comerciants. Tothom opina sense explicar les seves raons. Si els comerciants ens jo expliqueu, segurament, hi haurà més persones que us entenguin.

user Comerciant | Hace más de 4 años

Aficionat, vas molt equivocat, voste demani a tots els comerciant i tindras resposta, que no volem triatlón. Llastima que no sen vagi a un altre lloc.

user Pzgil | Hace más de 4 años

En Villacarlos estaríamos encantados de que trajeran la prueba un año.

user Atletic | Hace más de 4 años

Los unicos que ganan son los organizadores.Que por cierto, casi siempre son los mismos los que organizan las pruebas atleticas. Un chollo vamos. Y el Consell pagando, pensando que eso es una gran promocion turistica. "Com si haguesin fet un ou amb dos vermells".