user Kim | Hace más de 4 años

Estoy totalmente de acuerdo y el de organización que revise esa forma caciquil de actuar y respete a las bases

user ciutadà de Ciutadella | Hace más de 4 años

Hi ha per aquí un PParell de bons samaritans als que hi ha que aclarir que ets de Cs Ciutadella estem molt contents des nostro actual portaveu i des nostro conseller. Que sa veritat es que, almenys de moment, tots es que s'han PPasat a Vox des de un altre PPartit no eren de Cs, sino que eren fins i tot diputats autonòmics i un ex candidat a sa PPresidència local de un PPartit al que sempre "PPassa cosa" per dir-ho amb paraules del que signa "sergi", coses com tenir nou trànsfugues (9) a s'ajuntament de Ciutadella dins un mateix mandat o al darrer abans del que acaba de començar, renunciar a PPrendre PPossessió de s’acta de regidor, PPasar-se a un altre PPartit o dimitir "només" deu (10) persones PPortaveu inclòs. Així és que, més de un faria bo de PPreocupar-se del seu PPartit en tost de per altres que han tingut moltíssims menys PProblemes. I per cert, enhorabona Cs Ciutadella, per es vostro coratge i per fer lo correcte.

user Xavier | Hace más de 4 años

Tenen tota la raó del mon i fan molt bé demanant informació, democràcia interna, respecte i transparència, totes les agrupacions de tots els partits haurien de fer el mateix.

user Pasergi | Hace más de 4 años

Revisa tu concepto de validez. A lo mejor esa candidata a alcaldesa era válida para otra cosa pero no para lo que necesitaba Ciutadella. El actual portavoz le da cien vueltas en cualquier cosa que se proponga. En cuanto al Conseller, al menos trabaja, algo que otros sólo conocen de oídas.

user Francesc | Hace más de 4 años

Cati, estic amb tu. Ho has clavat!

user Sebastián | Hace más de 4 años

Lo que pasa, Sergi, está claro como el agua: hay en Cd's quienes piensan que puede decidir por todos y otros que no; de aquí el rebote de los de Ciutadella. En cuanto a personas validas, para cualquier organización, son las que se quedan no las que se van. Así que bien están los concejales y conseller en su plaza y la Sra. Pons Capella en su casa

user Eugenio | Hace más de 4 años

Lesrames: a lo que parece rama sólo hay una, la que firma el comunicado, la Agrupación de Ciutadella. Por lo demás, parece de lo mas natural que estén molestos, pues ¿qué sentido tiene ser de un partido si no te toman en consideración?

user Tomeu | Hace más de 4 años

Una actitud que les honra. Hacen la mar de bien en no dejarse ningunear ni engañar por nadie. No afluixeu per res, ánims.

user Xec | Hace más de 4 años

La renovasión. Sempre ve de nou per creure massa lo que diu sa tele.

user cesc | Hace más de 4 años

Enhorabona per anar sempre amb la veritat per endavant Ciutadans de Ciutadella.