user josep | Hace más de 4 años

aquet parque a pasat a millor vida, deu al tingui al cel.

user Bep | Hace más de 4 años

Que aprofitin i possin un cartell amb l'horari permés, els veïns ho agrairan, ja que el vespre fa molta renou.

user Xuno | Hace más de 4 años

Entre permisos, que se ejecuten las obras y todo los xicos que practican ahora ya seram viejos, seguro que sus hijos alomejor lo pueden usar, eso si para subirse el sueldo son como rayos, vaya pena de politicos sois patéticos.

user Roller | Hace más de 4 años

Hace más de un año que la oposición instó a su arreglo y han tenido que esperar a tener incidentes serios y a que se acabase de destrozar para poner hilo a la aguja.

user Tete | Hace más de 4 años

Arreglar el parke ya y dejaros de rollos,

user Maria | Hace más de 4 años

Si hay que esperar a que el ayuntamiento lo arregle podemos dar por perdido el skatepark, ellos se dedican a cobrar impuestos y multas, pero a arreglar cosas? para eso nunca tienen dinero.

user I MÉS | Hace más de 4 años

Ara hi ha migrants culturals,sobretot famílies ciutadellenques que van as Migjorn és dimarts,a Ferreries és divendres...perquè fan activitats infantils.A Ciutadella Street Art,teatre de butxaca(perquè teatre de ver no el poden fer),jazz,tardeo...I ses escoles abandonades,mentres ses apimas faixin i PAGUIN es manteniment la Sala pot fer....catxis,no sé m'ocorreix res!

user Patètics | Hace más de 4 años

Lo de Ciutadella i ses zones verdes i parcs és escandalós.Molt de Ciudat de la Infancia,consell escolar municipal,patronats i històries i tot està abandonat!Que agafin sa velo i surtin de Ciutadella es polítics,només passar sa costa nova veuran un altre món,tots ets altres pobles tenen,mantenen i inverteixen en parcs i no són ciutats de la Infancia.I des nivell d'activitats culturals O infantils també en podríem xerrar...un contacontes cada mes i tenir muntat s'escenari as Pins!

user pepitogrillo | Hace más de 4 años

Sra regidora, Le tendría q dar vergüenza, decir públicamente q tenían conocimiento de algunos incidentes y no haber tomado medidas , esto es de juzgado de guardia, esperar q pase algo grave para buscar soluciones, dimisión ya.

user Cala blanca | Hace más de 4 años

Si l'ajuntament fa com a Cala Blanca amb ses cistelles de bàsquet de la zona esportiva ...8 anys. Serrades de rel amb radial i ja se sap.." ojos que no ven"...açò si , per estudis geotècnics i projectes per ses coves milers d'euros ... per posar dues cistelles ni un cèntim.