user Ffff | Hace más de 4 años

@joan, es en golfus es que no está a menorca.

user Ffff | Hace más de 4 años

Llibertad Presos politics y CDRs que feian focs artificials and Nitrato de Amonio.

user Joan | Hace más de 4 años

I que ho diguis Golfus. Pero la meitat d'aquests ni escriuen des de Menorca

user Spartano | Hace más de 4 años

13-10

user Ffff | Hace más de 4 años

@cromapons, el cop d'estat va ser de politics independentistes(no de catalunya) a Espanya, país sobirà e independent, ningú mes que España es competent per a jutjar un fets que va atemptar contra la sobirania nacional. Per tant no se que xerra de Europa, on no s'ha produit cap judici peto encara que s'hagués produit, com si jutjan el cas a Venezuela o el Japó. Una cosa es formar part de la Unió Europea i s'altre cedir la teva sobirania.....contra una nació com Espanya i la meitat dels ciutadans de Catalunya, 4 pueblerins independentistes amb aires de grandessa de un principat d'Aragó no poden.

user Spartano | Hace más de 4 años

Mira croma, a jo me importa molt poc lo que pasi, jo som menorqui i com menorqui es catalans , no m’agraden, ara be me fot mes oí un menorqui renegat. No discutiré , si republica o dictadura, o democracia, pero no diguis mentides , ningu a jutjat a Europa aquets golpistas, de fet casi tots els paísos tenan proibits els partits separatistas, de fet a nes qui varen fugir, ara , cuant sa sentencia sorti , els reclamarán en ferma, i vorem que pensa Europa No imagin la sra Merkel , o el sr Macron en aquesta situacio No son un país de merda , som un país maravellos, en molta , molta gent de merda!! Viatge i sobre tot llegeig, probablement no te fara millor, pero estarás ocupat , i no dirás asades

user Golfus de Roma | Hace más de 4 años

Molt miserable teniu per Menorca...a jutjar pels comentaris habituals.

user cromapons | Hace más de 4 años

Jutjats a Europa i absolts, jutjats a Espanya i condemnats, la diferencia entre Europa i Espanya es que aqui els jutges els posen el PP i el PSOE, a Europa son els millors. La llibertat i els drets del ciutadà no son iguals, allà els jutges proteixeixen les llibertats, aqui les reprimeixen. La repúlica está mès aprop.

user flac | Hace más de 4 años

@si pero el codi penal, està a disposició de tot delincuent, per a consultar les penas segons el delicte que cometi. per tant es sap la pena entre un ventall d'anys que lis pot caure. Ho entén ara?

user Razonable | Hace más de 4 años

Es obvio que se ha filtrado por intereses del gobierno. ¿cuales?. Quien lo sabe. Pero la sentencia se la van a tener que comer porque Sanchez no va a poder indultarlos antes de las elecciones, y mucho me temo que después tampoco porque tendrá que pactar con partidos que se lo impedirán. De todo lo cual yo me alegro mucho.