user Josep | Hace más de 4 años

Jo el faria a Mercadal, centre de l'illa.

user k-bildu | Hace más de 4 años

Un disbarat... tirar es doblers... tot propaganda electoral.No hi ha aparcaments, és un edifici històric, difícilment modificable, està enfora (hi hauria estudiants de tota sa illa) ... Un disbarat que costarà una millonada a tots es menorquins o balears...mala idea...Es podria construïr un centre nou darrera el Pasqual Calbó... o millor encara, agrupar tota la oferta formativa d' FP al Calbo, i traslladar ESO i Batxiller als altres dos centres, Ramis i Cap de Llevant. Si fa falta es podria ampliar... Un centre nou? a un edifico històric? a un extrem de s'illa? Quants desplaçaments suposo?S'ha analitzay el cost benefici? o només miram sa propaganda...No valdria més reduir ràtios? incrementar orientació i suport? tornar a posar el PROA fer un manteniment adequat de les instal.lacions existents...? etc etc

user Oscar | Hace más de 4 años

Estoy hecho un lío, geriátrico, instituto, que será lo próximo, una base de helicópteros y mientras tanto nada...

user A Ferragut | Hace más de 4 años

Ferragut, com és obvi a tots els instituts seguirà havent-hi FP, però trob que seria un aventatge per a tothom si la zona de Llevant tingués un centre de referència, i també pens que és necessari un institut per a la zona Es Castell-Sant Lluís.

user Ferragut | Hace más de 4 años

I que passa amb es de Ciutadella i Ferre haurem de fer cada dia 3 hores de camí. I els aparcaments, crec q hi ha opcions millors

user Estudiante | Hace más de 4 años

Seria mejor que el cuartel fuese instituto de ESO y batxillerato, convirtiendo el Pasqual Calbó en Centro Integrado con toda la FP, puesto que ya tiene las ramas industriales.

user Mili Trobat | Hace más de 4 años

Molt be!!!! Bona iniciativa, sobre tot per es nostres joves, tindran més per poder decidir el camí Professional que volen rependra!!!! Enhorabona, per tant bona decisió educativa.

user Es Castell | Hace más de 4 años

Nadie esta pensando donde pondran el parque móvil de profesores y alumnos. Coches y motos de alumnos, nos gusto o no el centro acabara albergando FP con el tiempo , esta pensado una bolsa de aparcamientos correspondiente. Colapsaremos de ruidos y vehículos a primera y ultima hora de la mañana , basta acercarse a cualquier centro una mañana. El instituto tendría que contruirse al lado de la zona escolar. La zona de la explanada tiene que ser servicios , geriátrico y ceder algun espacio a la actividad privada de servicios. Cualquier minimo estudioso de la arquitectura moderna en pueblos y ciudades vera que no encontrara ningun centro escolar de nueva construcción en el centro de una población , sin bolsas de aparcamiento y sin acesso rapidos ...en fin...todo este es el nivel..

user Lucía | Hace más de 4 años

Sa idea de descongestionar els centres de Maó és molt bona. Una FP amb prou espai o encara millor s’escola de idiomes podrien ser bones opcions. Donarien molta vida a n’es poble durant tot es curs i vindria gent de per tot; per açò no me sembla tant bona sa idea d’un institut.

user Muy buena idea | Hace más de 4 años

Muy buena idea, es un cuartel enorme, tiene unos pasillos enormes, los he fregado muchas veces. Tiene un gran patio, actualmente algo abandonado. Es un buen edificio, animo para tenerlo abandonado este uso iría muy bien y dinamizaría algo la vida de Es Castell.