user Pau | Hace más de 4 años

Pablo ets un ignorant Jose Antonio no va governar mai, es dictador va ser D. Migel Primo de Rivera, que per cert va millorar es pais.

user Demagogia | Hace más de 4 años

Fue detenido antes de empezar la guerra y fusilado sin juez.

user Pablo | Hace más de 4 años

Ya... y por esta regla de tres Moammar al-Gaddafi y tantos otros dictadores también fueron víctimas, no?

user Fa pena | Hace más de 4 años

Armandorampes es un clar exponent de la "desmemoria historica" per ells, no hi ha víctimas des dos bandos, solament son víctimas els de un bando, els altres deuen ser ajusticiats.......es un clsr exponent que amb aquesta llei no volen tancar ferides sino que busquen la venjança. Primo de Rivera, monjes i capellans asesinats no son víctimes per ells, es la nova dictadura de la moral d'esquerres i tothom que no comulgui serà un FATXA, i es quedan tan amples. Sa única dubte que tenc es.......veuen que don uns sextaris i lis dona igual o no ho veuen lo sectaris, belics i intransigents que son, nublats per el seu fanatisme i ansia de venjança?

user un altre de Ciutadella | Hace más de 4 años

Fest-ho mirar tu armandorampes José Antonio va ser assassinat pels del front popular i clar que va ser una víctima com el mils i mils de persones de dretes assassinades a Espanya i els més de cent milions, més de 100.000.000 de víctimes del comunisme, faltaría més que discriminar a ses víctimes segons sa seua ideología.

user armandorampes | Hace más de 4 años

Per a ciutadellenc: Quina mentida he dit? Primo de Rivera era falangista, és a dir, feixista. Victimitzes el feixisme? Tens un greu problema democràtic. Fes-t'ho mirar.

user ciutadellenc | Hace más de 4 años

Ja està bé e mentides armandorampes José Antonio va ser assassinat pel Front Popular d'esquerres a Alacant en plena zona dominada pel Front Popular.

user cromapons | Hace más de 4 años

Francisco Franco, José Antonio Primo de Rivera, General Queipo de Llano, tots criminals de guerra feixistes, els haurian tirar als fems, que ès des d'on van sortir.

user josep | Hace más de 4 años

aquesta senyora per dirli algo, es una ignorant e inepta per carrec que te.

user armandorampes | Hace más de 4 años

Coneguts per tots son els polítics del PSOE més franquistes que Franco. Primo de Rivera va ser víctima del feixisme, ignorant ministra Calvo? Víctimes son totes aquelles persones que van morir, exiliar-se o malviure per defensar la democràcia i lluitar contra els totalitarismes. PSOE no teniu vergonya!!