user joan | Hace más de 4 años

a la Sra. Ponsati,amb lo malement que xerra s'espanyol,(ella diu que el sap) jo tenc ses meus dubtes,i lo malement (aso si que se li nota) que parla el catalá…..VAL MES QUE QUEDI PER ESCOCIA...ALLA VOLEN SA INDEPENDENCIA I NO LI NOTARAN SI SAP O NO ESPANYOL FINS HI TOT POT PASSAR PER PORTUGUESA

user Ffff | Hace más de 4 años

Hola... Razonable, et sonen els noms de Gabolde, Buyse, Simons... Degrelle ( aquest últim l'hi varen baratar el nom a Espanya es deia José León Ramírez Reina) açò eren membres de la SS, condemnats per crims contra la humanitat... Q es refugiaren aquí per viure com a marajas el nostre estat , que va Fer cas nul a les ordres per extradir-los... I aquests apart de robar van asesinar, poca memoria... LLIBERTAT PRESOS IDEOLÒGICS I EXILIATS US VOLEM A CASA. SALUT

user Ffff | Hace más de 4 años

Ai... Estimat troll: apart de copiar nicks ja existents, escrius xorrades. Demostres ben poc com a persona... Na Ponsetí seguirá exercint la seva professió... Aquí no Hi ha separación de poders, com Ho demostra les declaracions del presi amb funcions, la Soraya dient ' quien ha decapitado el independentismo..."... O en Lesmes fent la roda de prensa de fa uns dies.... LLIBERTAT PRESOS IDEOLÒGICS I EXILIATS US VOLEM A CASA

user Razonable | Hace más de 4 años

Deberian cancelar los acuerdos de extradición con Belgica y Reino Unido. Así los delincuentes de estos países podrían robar allí y venirse a España a gastarse el dinero seguros de no ser apresados. Es una idea.

user Biel | Hace más de 4 años

Sandy: Després de haver enviat més d´una euroordre que els tinguin de dir que els falta informació essencial és per fer-s´ho mirar.De ridicul en ridicul.Veurem si quan tinguin la informació essencial extraditen la sra. Ponsatí.Jo,crec que no.

user Ffff | Hace más de 4 años

Ponsatiiiiiii a fer crespeeeeeells oooooooooing

user Un Menorquín | Hace más de 4 años

España tendría que tomar nota, y acordarse de todo esto. Vaya socios que tenemos en Europa. Para eso habría que salirse, volver a la peseta y que les den a todos.

user profesionalizar la función pública ya! | Hace más de 4 años

La política no se ha digitalizado y vamos de mal en peor. Es un sector que no se transforma. Un desastre. Si algo funciona bien cualquier empresa lo copia y adapta, como posesa. Suiza, por ejemplo, funciona como un reloj, tiene cuatro lenguas oficiales, listas abiertas, políticos humildes, no se pelean...y tenemos el mismo ADN. Quiero ser suizo!

user Crític | Hace más de 4 años

A fora no estan influïts pel que trasmeten els manipulats mitjans de comunicació espanyols. El judici d'en Llarena va ser ridícul. Llarg i amb certa aparença de legalitat, però no va ser just, ni es varen calibrar els arguments ni les actuacions de cada part. Això a l'estranger és més que palès. I si aquí no ho entenen, és perquè els mitjans de comunicació esbiaixen la informació. Ja només faltava el reconeixement oficial de què es controla la Fiscalia. Ara només els falta reconèixer que també tenen controlats els tribunals.... Directament o indirectament, possiblement, mitjançant els nomanaments de certs càrrecs, les promeses de promoció o qui sap si amb l'accés a la funció pública d'algun fill..... Potser una casualitat que la filla d'en Llarena hagi aprovat les oposicions de fiscal fa pocs mesos?

user armandorampes | Hace más de 4 años

El Reino de España de ridícul en ridícul i no afluixen. Qui voleu que es prengui seriosament un estat com Espanya? Llarena o el forest gump de la justícia.