user armandorampes | Hace más de 4 años

@Maria quedes en evidència. Sóc un sectari perquè no penso com vosaltres? El pensament únic del que feu bandera us delata. Estudia català si vols fer feina a l'administració, reina.

user Pare | Hace más de 4 años

Aprofitar-se de les necessitats DINERÀRIES que tenen els alumnes de 4t ESO per anar de viatge és poc ètic. JUNTS PER LO s’ampara en els seus interessos partidistes i fa una consulta poc seriosa. Clar que és ADOCTRINAMENT, clar que es passen l’ÈTICA i l’ESTÈTICA pel forro! PARES, ON SOM? CALLAM?

user JASP | Hace más de 4 años

Tratar de niños a jovenes de más de 16 años es aberrante. Jovenes Aunque Sobradamente Preparados

user Trotxa | Hace más de 4 años

No entiendo tanta polémica por hacer una consulta, también me parece razonable que los mayores de 16 años puedan expresar su opinión, el futuro es suyo y están más capacitados que muchos que tenemos más edad. Por otra parte es de agradecer que el recuento no lo realicen los de Junts per Lo y que los "notarios" que den fé del resultado sean alumnos de 4º de ESO. Por otra parte considero que la consulta debería tener la posibilidad de incluir una tercera opción, hay otras ubicaciones mucho mejores que las propuestas, que no están cerca de una zona educativa, por el incremento de tráfico y peligro que ello conlleva y tampoco en una zona de difícil acceso donde es practicamente imposible encontrar aparcamiento.

user Juns per catalunya | Hace más de 4 años

Ridiculo, 450€ pagara junts per lo a los alumndo de 4 eso para el viaje... eso no es adoctinamiento?

user Gazpacho de verano | Hace más de 4 años

Visto el cachondeo, yo lo haría en el casino y mientras esperemos a primera hora nos tomamos un café y al medio día un vermut rojo con un gajo de naranja. de naranja.

user barrufet | Hace más de 4 años

Yo ya voté en mayo que no queria estos proyectos de Junts per Lo, me parece del estilo de repetimos hasta que salga lo que yo quiero...

user alaior | Hace más de 4 años

Aalior, no avença amb les propostes del PP. Ja està bé Junts per Lo, presentau ja una llista enfora d'extremismes i seguiu fent idees com aquestes. Si presenteu una llista bona amb gent d'esquerra-centre (no tant radical), amb bon candidat-a teniu d'aquí 4 anys la victòria assegurada. lES IDEES AQUESTES US VISUALITZEN I PERMETEN FER-VOS FORTS. nECESSITAM PERSONES NOVES AL FRENT DE JUNTS. La llista potser era per governar, però no per guanyar. Els únics que es salven eren Tolo i Pere. Si us fixeu com voleu guanyar amb gent tant radical: Anselm: Massa radical, crítica i és molt antipàtic. Maria: Ningú te pot veure. Pilar:Molts anys que vivia a Catalunya. Marc: Molts anys vivint a Catalunya. Alex: Molts anys vivint a Catalunya. Eulàlia: Massa radical, amb el llaç groc, i de Catalunya, com no pot ser d’altre manera. Us dic això, perquè feu un poc d’autocritica.

user mem... | Hace más de 4 años

Avam si els joves quests d'aqui dos mesos si tenen quinze, quan fagin 16 podràn ja anar a treballar. Molts d'ells ja tenen el seu pensament polític perfilat. Només participaran una 20 d 'alumnes. Qui no vulgui no està obligat. Però esteim preparats i esteim formats per amb una educació superior a la que molta gent(que escriu per aquí_) no té. Si no us agrada no crispeu. Endavant Lo, endavant Joves.

user SOLUCIÓ | Hace más de 4 años

A Lo estem farts del PP. I la gent cada 4 anys els vota per un simple motiu, té gent més cèntrica. Si sols es votessin les idees 100% guanyaria JUNTS, L'INTEL.LIGÈNCIA també. Junts hauria de montar ja!:Ara us diré uns noms els i les quals poden estar a la llista d'aquí quatre anys. Montse Gomila (possible candidata) Miquel Angel Limon Sebastià Ameller(possible candidat) Antoni Pons Morlà Carla Ameller PERSONES IMPLICADES EN EL MON ESPORTIU. Lucien Paul, Ramón Melià, Vicent Petrus, Guiem Sintes, Marga Camps, Toni Quintana,Laia Melià. Cel Mascaró Biel Coll Cristina (Vistaoptica) Joan Mercadal, fill de Paco Mercadal(corrector S’ull de Sol) Pons Pons (possible candidat) Llorenç Pons Fanni Caules Janet Cano Ana Elisa Miquel Àngel Marquès. Sara Pons Nuria Pons Lluc Subirats Pau Salord Domingo Enrich