user del 59 | Hace más de 4 años

1º Desde el Toro ,Noroest Barcelona????? bien....Al Est Ciutadella???? Malament!!!!!!!! i aixì varies "cagades" IMPERDUNABLES de un programa "divulgatiu"...si volian fer riure ...no va eser aixì ...mes aviat ….trist….va falatr unes cuates coses que son imposibles de NO en-recordarte d'es Mijgorn Gran...… Sa Banda.Sa creuta,,,i musics universals..com en Rasel!!!! senyors d'es programa de TV2 un poc de RESPECTA a n'es Mijgoners/as i es Menorquins….Visca ES MIJGORN GRAN i Visca Menorca!!!

user Menorquina | Hace más de 4 años

Pues yo creo que ha estado muy bien el programa, su nombre ya lo dice, el paisano, habla de la gente del pueblo, gente normal, sencilla con sus peculiaridades, es como un monologo pero con lo que la gente le cuenta, y si cuentan lo que ha salido es porque ellos han querido. Yo he pasado un muy buen rato! Enhorabuena Es Migjorn Gran!

user Sebastia | Hace más de 4 años

Ha estat molt divertit, en de tenir en compte que es un programa de humor, sa historia de na Marga i en Joe en estat molt emotives, en Sito i els altres personatges molt be.

user Una menorquina | Hace más de 4 años

Veig es comentaris de decepció des programa i me deman, és que ningú havia vist mai es format d'aquest programa? Xq no és un programa per mostrar res guapo d'un poble, si no que mostren ses persones més peculiars i diferentes des poble que van, i que tothom es de coneix res més. Jo me solia mirar es mateix programa de TV3, que es deia EL FORASTER, i anaven a poblets de montanya, petits, de Catalunya i entrevistaven es personatges que no hi eren a un altre poble i feia molta gràcia pero si ho analitzaves, quan ve darrer era enriure-se'n d'aquelles persones.

user Jk | Hace más de 4 años

Que esperaveu d’un programa d’humor? Que mostressin imatges de sa cova des coloms? Qualsevol persona que hagi vist es programa de tv3 Rl Foraster, que es el mateix pero en pobles catalans, sabria per on anirien els tirs amb El Paisano.

user Clip | Hace más de 4 años

A tots els que criticau que no xerren de gastronomia, història, cavalls, de sa banda, etc, heu de saber que aquest programa no va d'açò. Va d'entrevistes, amb tocs d'humor, a personatges de pobles petits. A jo m'ha ben agradat veure aquest programa, he rigut i m'he emocionat amb ses entrevistes a sa gent. Migjorners i migjorneres enhorabona per ser d'on sou i per s'orgull que teniu cap es vostre poble. Migjorn és molt Gran!

user Gerardo | Hace más de 4 años

Soy Ingles, y siempre tomar mis vacaciones en Menorca, y cada vez que voy à la playa de Santa Tomas tomo siempre el tiempo de detenir en Es Migjorn para tomar un café y absorbir la atmósfera de este pequeño y encantador pueblo. El programa de televisión no capturó el espíritu encantado de este pueblo.

user El foraster... | Hace más de 4 años

Aquí hi ha un munt d'opinadors contra Catalunya i els catalans (al diari, no en aquesta notícia) però la veritat és que el programa "El foraster" dona mil voltes a aquest (presentat per Edu Soto o Eva Hache, és igual). A alguns els deu saber greu dir-ho però els catalans fan les coses bastant més professionalment que moltes de les que es fan per aquí...

user Fa pena | Hace más de 4 años

Resumeix molt es programa s'actitud de dos migjorners que comentan aquí dient que "ja vos agradaría ser des migjorn"......açó es molt de poble incult i gent poc viatjada pensar que lo teu es lo millor i prou.

user Joana Isabel | Hace más de 4 años

No va ser gran cosa.....Bé ,,mai havia vist aquest programa i no savia que era.....Pensava que s'enforcaria de una altra manera.....