user Roser | Hace más de 4 años

Gran exemple???! Enserio? Exemple de que? De com quan una dona diu que NO, no cal fer-li cas? Perque no només la graven quan ha dit que no sino que ha més ho comparteixen, que després es company encara ho comparteix més, vale, però ell i en Luna ja ho havien compartit els primers. Açò no és exemple de res, esper poder mostrar millors exemples al meu fill perque sino... por me fa. Culpa de voler treure importancia a comportaments com aquest és que ses dones acaben sent violades i assessinades. Cada vegada que algu treu importancia a nes comportament den Sergui Enrich i n'Antonio Luna es transmet es missatge de que tot i que una dona digui que NO pot ser que SI i aquest missatge és molt perillos (ho esteim veien dia a dia amb sa multitut de dones maltractades, violades i assessinades que hi ha) Així que, potser ERA exemple de moltes coses però ara ja només és exemple de com no s'ha de ser.

user Vaya tela | Hace más de 4 años

Yo fuese del ex novio de ella, denunciaba a todo dios, a luna, enrich y al que difundió......por difundir videos de su novia, a su novia por participar en trios, a los que acosan socialmente a su exnovia y indirectamente a él y los que le acosan a él directamente. El exnovio de la chica es la única víctima, el único que me da pena, los otros 4 vaya perlitas(los 2 fantasmas del video, la viciosa infiel y el que difundió)

user LUKSKAY | Hace más de 4 años

Para Juan y alguno más: mientra a este futbolista le hacen homenajes, la víctima, que denuncia con todo el derecho del mundo, ha tenido que irse de su pueblo por el acoso social a que estaba sometida. Si un impresentable de este calibre es un ejemplo para los jóvenes, apaga y vámonos. Que le caiga la condena que en justicia se merezca y esa sentencia sirva de escarmiento.

user juan | Hace más de 4 años

Supongo que la indemnización será a medias para ella y para el novio, que también fue maltratado.

user Desde Ciutadella | Hace más de 4 años

Esteis a favor que demanin 5 anys de presso??? En Sergi es un treballador exemplar, bona gent, i si , un GRAN exemple per els mes joves. Es evident que es van equivocar, i tant, però crec que ja ho a pagat prou i demés. M'agradaria veure a tots els tots els qui feis de catedratics per aqui com sou i com teniu ses coses, fregant sa perfecció no?...El món està ben tocat d'es bolet...deu meu...

user menorquin. | Hace más de 4 años

Mi opinión es que lo que les salió mal ( mas que nada por ser conocidos porque vídeos que se difunden de todo tipo sin permiso hay muchos ) fue pasar este tipo de vídeo a quien se supone era un compañero y quiero creer que inconscientemente lo difundió sin pensar en las consecuencias. Me parece desmesurado 5 años por la difusión, porque las relaciones esta claro que fueron consentidas. Para mí Sergí sigue siendo una persona muy humana y un referente en el futbol menorquín, una cosa no quita la otra.

user Josephin. | Hace más de 4 años

Tanto móvil y tanto Wasup, y grabar y grabar y después pasa lo que pasa. La “canita”, saldrá cara.!!!! Cárcel y años....lo veo excesivo. Pero bueno, aquí nosotr@s solo podemos opinar.

user Pere | Hace más de 4 años

Sa pena des Telediario fa 5 anys que ja la porten damunt. Lo que van fer, està malament, però ella també be que grinyolava de gust. Si en comptes den Luna i Enrich, fossin en Tofol i en pericu, segurament l’expedient estaria tancat. Està clar que han de pagar per lo que han fet però també es cert que ja han pagat molt. I 5 anys de Presó... tela...

user Mahonès | Hace más de 4 años

Mare meva tú! Ni que fos el chicle!!! Ho sou exagerats! Si es van equivocar li van pasar a qui no devien i desprès es va difondre en cadena, pero a s'al.lota aquesta no la forsaven eh!!! L'unic que entre que tenia parella i que hi ha de on treure pasta......pues.....una multa contundent que fagi seny i au, que es asó de presó tú!?????

user JAA | Hace más de 4 años

Tendrian que quitar la camiseta