user pepitogrillo | Hace más de 4 años

Comooooo?, q un tribunal no español nos tiene q decir lo q tiene q hacer la justicia europea con los delincuentes juzgados con todas las garantías y condenados por los delitos cometidos, vamos ni de coña, espero q el gobierno no presione a los jueces , nosotros como reino unido fuera de la union europea ya.

user toni juan | Hace más de 4 años

Volem que torni sa pesseta ja!!!

user Francoland | Hace más de 4 años

Ja som gran i record els darrers temps d’en Franco en que la TV, el NO-DO, totes les radios i tots els diaris deien lo bó que era en Franco i que tots els altres estaven equivocats. Fins i tot la ONU i el Papa estaven equivocats. Després va quedar clar que el que passava era que en Franco va ser un dels pitjors dictadors de l’història mundial. El que passa ara és que Espanya és l’única “democràcia” del món que no ha jutjat els Crims contra l’Humanitat de una dictadura anterior. Encara som Francoland i ens ho diuen ben clar els demòcrates de fora.

user cromapons | Hace más de 4 años

Els tribunals espanyols han actuat amb premeditació i mala fe, maniobrant per perjudicar els acusats. No és propi d'una justícia neutral sabotejar els drets dels ciutadans, sinó defensar-los i això sembla, com en el cas de l'independentisme , que no està garantit. Els presos polítics han sofert la venjança de la justícia espanyola, ara i de la ma d'Europa es veu clarament, no són delinqüents, ni colpistes, ni supremacistes, ni nazis, simplement són gent que fa el que els ciutadans els hi diuen i tot dins de la llei. Ara veurem qui és el que està dins la llei, de moment el TS no ho està.

user Per a Antoni | Hace más de 4 años

Venga, empieza a irte a ñordolandia, ahí donde pegan a los votantes y meten a los políticos electos a la cárcel, va, deprisa, ve a ñordolandia que ahí estarás más cómodo sin los delincuentes ( pk en ñordolandia no hay nada de eso, no no, jajajajajaja) LLIBERTAT PRESOS POLITICS!!!!

user Va gros | Hace más de 4 años

Esteim vivint la desintegració de la unió europea, ara,eo Brexit però amb aquestes desautoritzacions a paisos sobirans, acabarà tothom com gren Bretanya, aixi de clar. Blanquejan etarras i golpistes.....

user Antoni | Hace más de 4 años

Lleis quines lleis, perquè a mi quatre carques del TJUE no em representen, és més les lleis, cadascun les interpreta com vol. Per exemple, els belgues donen lliçons de drets humans i en 1885 van ser responsables directes del genocidi de més de 500.000 persones al Congo. No obstant això, exmembres d'ETA amb nombrosos assassinats viuen amb total impunitat a Bèlgica.

user ñordo arrepentido | Hace más de 4 años

en españa la justicia es igual para todos solo cuando interesa

user Ion | Hace más de 4 años

Spexit ya. Esto es intolerable.

user Los más litos? | Hace más de 4 años

Antoni una pregunta, según tu comentario toda Europa está equivocada y es poco democrática y España es la única cabal y democrática?