user Ido | Hace más de 4 años

Exemple pel món!! 30 anys sense fer res i ara mos carregam punta Nati per ses frisseres i açó és un exemple pel món! Com esteim a Ciutadella.

user Es Capitanet | Hace más de 4 años

La placas solares en la sierra de Tramuntana -Mallorca-cara sur..A no que estropea el paisaje !!

user Para Lina: | Hace más de 4 años

Vamos a ver si en esta isla dejamos un poquito de mirarnos siempre el propio ombligo y de creernos que somos especiales y únicos. ¿Qué es eso de ejemplo para el mundo, Lina? En todo el planeta hace ya muuuchos años, incluso décadas, que se vienen utilizando de forma habitual y con toda normalidad eso que tú denominas energías no contaminantes, llámese fotovoltaica, eólica, etc. Así que mira por donde, resulta que aquí ya llegamos muy tarde con todo este asunto, ya que en pleno 2020 apenas tenemos en esta isla cuatro ridículos molinos de viento y cero parques solares. Además, para más inri, los molinillos esos de marras están casi siempre estropeados. De modo que, Menorca como ejemplo para el mundo, va a ser que no.

user Ganes de tocar es nassos | Hace más de 4 años

Podríem ser un exemple d’ecologisme per s tot el Món però seguirem essent sa Reserva de sa Biosfera més contaminadora de totes!

user Dani | Hace más de 4 años

As final per culpa des Martí i Bella aquest mos quedarem sense parc fotovoltaic!

user Lina | Hace más de 4 años

Tenemos la gran oportunidad para ser un ejemplo para el mundo gracias a las energias no contaminantes.

user Ciutadellenc | Hace más de 4 años

No és tan difícil d'aclarir. Quant qualsevol ciutadà creu que s'està incomplint alguna llei o s'està atentant contra els seus drets, pot anar als jutjats a plantejar lo que vulgui. En el cas d'una entita que vet.la pel patrimoni històric de Menorca, si creu que s'està atentant contra aquest patrimoni, no es només que pugui anar als jutjats, és la seva obligació defensar on sigui aquest patrimoni. Si tots els permisos i tot s'ha fet d'acord a llei, i així ho reconeixen els jutges, més tranquils tots. Si resulta que els jutges diuen que es il.legal, ah! qui serà el responsable? qui ha denunciat o qui ha fet malament les coses?

user Biel Pons | Hace más de 4 años

Per Boquesxancles:Jo penso que sa cosa està clara, que si van cap es tribunals tomben es projecta, sinó a què ve que sa promotora intenti arribar a un acord amb ells?. Aquesta associació no té cap poder directa, sí que està en es seu dret a defensar aquest paisatge, que ens agradi o no, és únic en el món, ha, i declarat BIC (bé d'interès cultural), que si no li baraten aquesta calcificació, res de res. Per veure com ha anat aquesta història pots cercar "Dos informes avalan al Consell para apoyar la ampliación de Son Salomó" i altres articles, i veuràs quina mala olor que fa aquesta història, plena d'interessos i especulacions.... Tot es meu recolza cap a "Martí i Bella" que intenta defensar allò que es polítics de torn no fan, o no lis interessa. I no val lo de què van en contra de s'energia solar, van en contra de sa destrucció d'un paisatge. Perquè hi a què dir que en aquesta illa hi ha molts d'altres indrets o llocs on posar aquests tipus d'instal·lacions sense fotre cap endemesa!

user Menorquin | Hace más de 4 años

Ahora nos quieren llenar Menorca de plaquitas destrozandolo todo ningun iluso se crea que el consumidor notara nada en el recibo de la luz,son empresas que vienen a la isla para hacer su Agosto sin ninguna sensibilidad por nuestra querida Roqueta.

user KKDVaK | Hace más de 4 años

Tantas pegas para placas solares y tan fácil abrir salas de juegos...vergonya