user josep | Hace más de 4 años

jo tens mes rao que un sant, sobre gent al mont, i els goberns empenyats a que dingu es mori, politica erronea

user Curioso | Hace más de 4 años

Toma feminismo no qureias igualdad entre hombres y mujer Pues las mujeres son como hombres no tienen hijos, no os extraje los inmigrantes tengan mas hijos.

user Jo | Hace más de 4 años

Crec q la notícia és positiva, tot i que alguns no ho veieu així. Un dels principals problemes humans és la sobrepoblació. Com més persones, més recursos es necessiten, com menys, corresponen més recursos per persona. Si volem sostenibilitat, millor fer com a Xina i tenir un màxim de 2 o 3 fills. Pel que fa a la immigració, estic d'acord amb @Víctor, i crec q jna solució seria per norma haver d'aprendre a parlar català (acabaran rallang elque molts anlmenen menorquí ja que és com tothom xerra, tranquils els catalanofòbs, q no per això seran indepes) en jn cert marge de temps (4 anys per exemple), ja que castellà n'aprendran segur (com fan pràcticament tots els immigrants, ja que veuen que amb aquesta llengua nhi ha prou i que quedi clar q no estic en contra dels que rallen en castellà, ni sóc indepe ni res d'això, q després mllts es confonen, però a Menorca la llengua d'aquí no ens la canviaran).

user Crític | Hace más de 4 años

Quanta xenofòbia!. I sobretot per gent que no és ni tan sols de Menorca. Com podeu parlar malament dels immigrants, si volstros també ho sou?. O és que teniu més dret que d'altres?. O és que quan heu pogut no heu cobrat els ajuts, si us en corresponien?.Per cert, abans de parlar, hauria de saber com funciona la demografia dels residents a les Illes. Els clixés de què els immigrants que hi ha a les Illes tenen una taxa de fecunditat total molt més elevada és falsa. I què tenguin més facilitats que altres també és absolutament fals.Tenen moltes més dificultats: situació irregular, manca de formació, manca de suport familiar....Però a voltros, xenòfobs, us és igual quina és la realitat. Només jugau a insultar la gent que no és ni pensa com voltros.

user Víctor | Hace más de 4 años

El Español quiere darle a sus hijos Todo, es consciente de la situación y no se plantea/puede tener hijos. El inmigrante viene de países dónde se pasan muchas penurias, aquí ve el paraíso y encima, teniendo hijos le dan más ayudas, y como los crían como si fuera su país de origen, con las ayudas le va bien. Esto implica cada vez menos gente con nuestras costumbres y más con otras tradiciones. Esta situación hay que estudiarla con detenimiento, porque nuestros nietos pueden llegar a tener que cambiar nuestras tradiciones. El tiempo dirá

user Crític | Hace más de 4 años

Aquestes dades són fruit d'un procés positiu: l'envelliment de la població. La gent viu més anys i amb més qualitat de vida. La reducció dels naixements s'expliquen per distints factors. Bàsicament dos: 1. Descens del nombre de dones en edat reproductiva (fruit de la pròpia evolució demogràfica) 2. Baixada de la xifra de fills per dona (Aquí hi ha molts de factors: canvis i expectatives per als fills, retard en l'edat de tenir el primer fill (canvis socials), inestabilitat laboral, salaris baixos característics d'una economia terciària turística, elevat preu dels habitatges i de tots els serveis....).Però aquest model és característic de tots els països desenvolupats. De fet, les Illes Balears és de les CA més dinàmiques, demogràficament de l'EStat espanyol. En aquest context, és imprescindible la immigració. I, per tant, tots aquells que en parlen en contra, s'equivoquen. Sense immigrants no hi ha futur. Aquesta és l'única realitat.

user Olga | Hace más de 4 años

Esto no ocurre sólo aquí, en el resto de España también, con los sueldos que hay, lo que cuesta la vivienda y la pocas ayudas a la maternidad, quien puede tener hijos. A no ser que queramos vivir como en algunos países, en la miseria y los hijos de mano de obra barata.

user Bep | Hace más de 4 años

Vaya. Hay más racistas de lo que me pensaba. Y me extraña y me sorprende que este periódico apruebe comentarios xenofobos. Dais pena sois ridículos si os creéis mejores que nadie porque no lo sois.

user La veu | Hace más de 4 años

Massa lleis, impostos per davant i per darrera,trabes per tot, resultat=ningu o molt pocs poden tenir fillets, es una clara mostra de que hi ha cosa que no funciona!!!!

user Bota.bota.bota | Hace más de 4 años

Vergüenza siento al leer ciertos comentarios...es una lástima caer en esos pensamientos y no en otros más constructivos.