user Ojodehalcon | Hace más de 4 años

,,,,,,,,,,,,que ineptes es que pensen com tu, repetesc, aquí ni xerram catala ni mos sentim catalans. Som menorquins i Espanyols i lo que preteneu es una punyet..ra dictadura imposant es catala si o si. Així no funcionen ses coses ,,,,,,,,,,,,,.Repetesc, una molt bona noticia per es de ses Illes Balears

user ,,,,,,,,, | Hace más de 4 años

Juan: Si cobres dels meus diners hauries de tenir l´obligació de saber el català i si més no per empatia al pacient.I si, molt espavilat et veig no és el mateix demanar un cervesa que una visita al doctor.El mateix que una empresa et pot demanar saber anglès o xinès i si vols o pots ho acceptes o no és pot demanar a tots els funcionaris que paguem entre tots que sàpiguen la llengüa pròpia del lloc on trevallen.Si marxen metges és per el poc sou i lo car que és viure aquí.

user ,,,,,,,,, | Hace más de 4 años

@ojo de halcon: Aqui hablamos menorquin.Perquè no escrius en menorquí? molta ignorància i poca cultura.Tan us costa d´acceptar que estimem la nostra llengüa igual que vosaltres la vostra? Vosaltres o els vostres avantpassats que vareu venir d´altres contrades de l´estat,si no us agrada la llengua pròpia d´aquesta terra perquè i veniu.Grande és Castilla.Ei i això de els metges que marxen està molt suat i,és pura demagògia.Aquí no vivim del català però tampoc del castellà.

user Ojo de halcon | Hace más de 4 años

Al menos una buena noticia.... aquí ni hablamos catalan ni nos sentimos catalanes, aquí somos Menorquines, hablamos Menorquin y nuestra nacionalidad es la Española. Ya está bien que nos exijan un idioma que no es el nuestro. Aquí no vivimos del catalán, aquí mucha gente vive del turismo y es mucho más importante otros idiomas, que el propio catalan y me parece muy triste que nos obliguen a hablarlo y que por culpa de eso se vayan de la isla muy buenos médicos.... Buena noticia para toda Baleares que quiten lo del catalan

user 2000 | Hace más de 4 años

Yo: Mal que les pese a algunos en Epaña existen otros idiomas aparte del castellano.Esos idiomas son tambiés oficiales en sus repectivas comunidades.Sus habitantes tienen el mismo derecho a utilizarlos igual que los castellano hablantes pero parece que unos tienen más derecho que otros.

user Esteis tots equivocats | Hace más de 4 años

A menorca es xerra menorquí, aqui no es parla el catala!!

user JUANA CAMPOS | Hace más de 4 años

Ha de ser un requisito nunca una imposición aquí vivimos en España hablamos, español cualquier médico por trabajar en España ya habla el español el catalán nuestros ancianos no lo hablan ni nuestros nietos va. Hablarlo en. Su casa basta de adoctrinar catalans go home🌊 a Cavostra

user Juan | Hace más de 4 años

******** “ Juan: Llavors que vinguin metges ,anglsos, alemanys, xinesos,,, es igual que no t´entenguin si son bons metges,,,,El mateix dret que tens tu en ser atès en castellà el tenim nosaltres en ser atesos en català. “ Perdona pero no estic dacort. A jo si me semblaria be que vinguessin metjes alemanys o inglessos si son bons metjes. Perque no? Ja fariem alguna cosa per entendre-nos si fa prou falta. I si parlen just un poc de castella ja basta, no fa falta mes. Per altre banda. Tu estas obligat a parlar castella perque vius a España, ja que es l’ única llengua oficial a tot el territori español. Pero jo no tindria perque sebre catala.

user Mediko | Hace más de 4 años

zoi medikillo poco incurto, biba epañaaaa

user Yo | Hace más de 4 años

Pero que pesados con el puñetero catalán!!! más que les pese a más de uno estamos en España y en todo el territorio nacional se habla castellano,eso ya tiene que servir para trabajar en todo el territorio nacional.Luego el idioma de cada zona ya se va aprendiendo día a día.